Vlastníte ho někdo? Zajímalo by mě jak to přesně funguje. Jestli to má cenu si ho koupit. Díky.
Vlastníte ho někdo? Zajímalo by mě jak to přesně funguje. Jestli to má cenu si ho koupit. Díky.
vypadá to, že ho nikdo nemá. Tak asi budu v tomto směru průkopníkem. :) :(
Mám Landfit GD 3950. Je tam 12 předdefinovaných profilů a jeden si můžeš navolit sám. U jednotlivých programů si volíš délku programu (v metrech i v sekundách). Takže pokud si zadáš že délka profilu bude 1000m a navolíš si jízdu na 30 minut, tak ho budeš jezdit pořád dokola. Nebo si třeba navolíš profil, kde budou čtyři kopce v délce 20000m tak to možná bude stačit sjet 2×.....je to jednoduché, počítač sám přitahuje nebo povoluje přítlak (nebo co) podle profilu. A měří tep.....
A je to dobrý na trénink? Nebo je to k ničemu? Jestli má cenu do toho investovat.
Pro mě ne, pro manželku ano. Jezdím i v zimě venku. Je pravda, že občas na to sednu a jezdím (je to ale pakárna). Ten posed stojí za prd…Pokud nemáš možnost jezdit i v zimě venku, tak to pořiď. Pořád lepší než nejezdit vůbec. A koukni na toto http:////www.fitness.cz/index.php?typ=FIO&showid=42&idzbozi=275163 tam je lepší posed…
Kdyz uz jste takhle daleko co treba Tacx i-magic ?
No jo, dobrý to je. Ale ta cena :(
A keď podla profilu ideš z kopca, to nekladie žiadny odpor? To potom len tak sedím a nič nerobím?
Musíš brzdit a dobře klopit v zatáčkách :-)
…a dávat pozor na mouchy „masařky“…
Ještě jeden dotaz, jestli se dá u rotpedů vyměnit sedlo.
Nevím co máš přesně na mysli , ale mamina žadonila dlouho o rotoped až jsem nakonec se nechal ukecat . sám jsem na to sedl jen jednou a řekl že pokud nepředělám sedlo tak nikdy více. Ale jinak než že ti někdo navaří klasickou sedlovku asi ne. Potom jsem tam dal normální sedlo a super. Proti spiningu to je nic moc ale pokud přes zimu nechceš mrznout a jen udržovat formu či vyladit frekvenci tak to vystačí…
Svitava je řeka řek!