Ahoj,
v UL je 20cm prašanu, tak jsem se byl hnedle z rána při rozbřesku projet. Super relax, všude bílo a nikde nikdo.
Vyjel někdo taky?
Ahoj,
v UL je 20cm prašanu, tak jsem se byl hnedle z rána při rozbřesku projet. Super relax, všude bílo a nikde nikdo.
Vyjel někdo taky?
To to zavidim! Ja sem se byl projet metrem do skoly… :-((
Snad odpo! Ale to uz asi budou zase sra*ky.
Pri rozbresku uz jsem sedel v praci a po zapadu tu nejspis budu taky. Takze jestlis me chtel ******… :))
JO! Chtěl! Ale bez to z té lepší strány, ty se můžeš zase v noci koukat na TV, když yá jsem v prci :-))))))
nechtel's nahodou napsat: „Od rozbresku do svitani sedim u BF“ :)
Veľmi výstižné, určite viac ako jeho výroky.
a ted dela, ze je offline :)
Bol už v noci a potom aj ráno.Testujem Continental Spike 240. Osvečili sa.U nás je cca 10 cm prašanu na lade.
Já jsem si vzal včera dovo a vyjel jsem do Šárky, naprostá paráda!!!!!
Dak jsem si 10km švih do práce. polovina byla paráda po ujetým čistým sněhu a zbytek ve slaných sračkách. Jasno a –7.
Taky jsem to doma nevydržel:) Dal jsem si sice jenom deset kiláčků, ale všchny byly na krásným sněhu v Krči:) Fakt paráda!!!
Ani nevím kolik jsem dal, vyjel jsem jen tak po dlouhé době na dvě hodinky a byl jsem fakt v tom sněhu ko. A ještě se musím pochlubit, že jsem dokázal najet tenhle rok 54.250 Km, chi chi paráda co? :o))Musel mi uplně zamrznout tachometr, teď mi totiž funguje jen okamžitá a průměrná rychlost :o)
takže 54250 je ta průměrná nebo okamžitá? každopádně slušný, ješte chvili trénuj a překonáš rychlost světla :)
jak to myslis – ironie ?
:-)))
ne kdepak dneska jsem zatím žádnej iron nepil, gentleman přeci nepije před pátou, ikdyž u ironu lze udělat vyjímku :)
totalni hokej .. vyjimka – jako ze obsas poslechnes Iron Maiden ?
Nepletes si slovosled? Made of Iron :)
… fakt to uz nechapu – dal nema cenu odpovidat :)
No,to mi naskočilo na odometru, takže je to celková ujetá vzdálenost. No a průměrná rychlost byla úúúúžasně vysoká :o) Akorát se mi už nepodařilo odometr smazat ani po vyjmutí baterky :o( Sbohem tacháčku.......pa pa old tacháč.......
hele to nic,me jednou za brutalniho deste ukazoval tachac 980km/h,to pak byla prumerna rychlost..:-)
To sis koledoval skoro o sonickej tresk a to by nebylo prijemny zazit na kole :))
ja som bol… teraz som sa vratil..... a zohrievam sa…Snowboardoval som konecne po rocnej pavze..... prvykrat v sezone dnes… nadhera… prazdna zjazdovka..... akurat jak uz som nasadal do auta prechadzal okolo nejaky biker…
tak zo srandy ci sa spozna..... bol si to ty ? 25.01.2005 11:30 Jahodna… teda Košický kraj…
No coment, po snehu jazdím zásadne na lyžiach, bike je od jara do jesene. Bikerov na snehu zahaniam lyžiarskou palicou. Je celkom možné, že ty chodíš v zime pláva? a bikova? po snehu, a v lete jazdíš po tráve na lyžiach. V tomto štádiu je to ešte liečiteľné.
co je divny na plavani v zime? a proc by se nemohlo jezdit na kole na snehu? ano, v bezecky stope bych bikera nebo pesaka taky vzal hulkou po hlave, ale nejsou jen bezecky stopy, kde se da na kole jezdit, ne?
No asi takto, pláva? v zime na plavárni o.k. Ale lyžovanie a bikovanie to sú sezónne športy, ja osobne si veľmi rád v zime od bicykla oddýchnem. Bohužial u nás keď stretnem bikera v zime, tak na vyratrakovanej trati, ..uja jedného.
hm, tak to ti preju stastny a spokojeny zivot v ortodoxnich skatulkach zima=lyze a leto=kolo a ostatnich :-)
Ďakujem za prianie, ja zase prajem tím čo sa v zime tvária že bikujú, aby nemali reumu v 40-ke, ale až v 45-ke.
to jako ze na kole je vetsi zima nez na lyzich??? to my vysvetli, to me zajima.. ;)
http://www.gore-tex.de/…ab.wind.html
listuj žlutou šipkou než se objeví převodní tabulka :-)
a pro lyzare to neplati???
Já nejsme na běžkách moc dobrej, takže se držim s rychlostma hluboko pod 40 km/h :-)
To mas stesti, ze nesjezdujes nebo nechodis pesky, protoze cestou kudy chodim do prace obcas fouka protivitr.
Doporučuji změnit práci. :-)
Škoda stráca? s tebou čas, keď také ľahké nevieš.
ono existuje dobré oblečení a osobně nevím v čem se co se týká např revmy lyší bike od běžek.
Já v zimě běžkuji, sjezduji , jezdím na kole a na krytém bazéně plavu.Kdo nezkusil jaké to je v zimě nakole nepochopí.Jo chce to kvalitní oblečení, pláště s hřeby, fungující vidlici a aspoň malou kondičku.
no jiste ! na bezecke trati to na kole jede nejlepe.
Pokiaľ ?a neprizabijú bežkári.
no oni hodne pribrzduji akorat
Jo a v bezecke stope se paradne trenuje stabilita a vedeni kola. Taky pozitivum
rikam – ma to sama pozitiva, akorat ti bezkari prekazeji
no, dneska sem zapad do nejakejch kolejí a ne a ne z nich vyjet, pak me fousac upozornil ze v lyzarsky stope nemam co delat:)
fakt bys to udelal?neverim.
Aaa sezonni manekyn se ozval :)
dovolim si napisat jeden priklad… Slovaci ktory zvycajne maju sneh len par mesiacov v roku… chodia casto na zimne dovolenky tam kde prave ten sneh maju celorocne...... tam kde sa da na ladovci jazdit aj v Juny… a predsa niesu nijak psychicky naruseny..... jednoducho su to fanatici do lizovania, snowboardovania atd..... a chcu si zajazdit aj napriek tomu ze doma sa uz da na biku jazdit v kratkych nohaviciach a kratkom drese.....
takze ja sa povazujem za fanatika do MTB a jednoducho nedokazem odlozit bicykel ani ked je sneh...... aspon sa nemusim srat so zazimovanim bika hehehhe
neviem ci ten text niekto pochopi ale..... zaver nech si uroby kazdy sam :)
Ja sem to pochopil. Takze ty jses ted v teplych krajich, kde se da v pohode bikovat i kdyz je v SR snih. Je to tak? :))
V poslednej dobe toho chápaš čím ďalej menej.
Za to ty sis svoji latku drzel i pred timhle vtipem :)
Ja si ju aj udržím, ale tebe klesá.
No byl sem, sice 20cm snehu tady neni, zato cesty krasne zledovately. v lese jsem byl po par zajicich prvnim navstevnikem este pudu nainstalovat svetlo, abych mohl vyjet v noci :-)
nebyl mam vidli v servisu a roztrhany gate
JJ, vidle byla vevnitř špinavá a roztrhané gatě se nehodí k přeleštěnému biku :-)
jj, ale az v 11… paradni pocasi, vsude klid az premnozeny srnky (nic proti nim, ale potkal jsem asi 10 kousku)… konecne poradna zima, jen tak dal