Jazdite uz niekto Kona Coiler2005? Da sa ten bike aj s tymi zdvihmi pouzit na enduro ?/ Normalne XC ale aj lahsi FR a blbnutie v meste/
Jazdite uz niekto Kona Coiler2005? Da sa ten bike aj s tymi zdvihmi pouzit na enduro ?/ Normalne XC ale aj lahsi FR a blbnutie v meste/
jasne…
Má to přes 16kg, ale je to fakt krásný kolo. Delší vyjížďka bude asi utrpení.
má to 15,8 (17") a ujel sem s tím asi 30 km po asfaltu naprosto bez problémů, v podstatě stejným tempem jako sem to jezdil dosud na starším XC Schwinnu Mesa GS (viz. fota mých bajků), je to naprosto super kolečko! :)))
16kg se da.. jezdim momentalne na necem podobnym.. ;) kdyz budes mit dostatecne dlouhou sedlovku…
to mám :))))
dneska asi 45 km po polňačkách a silnicích a žiju, akorát přemýšlím, že na tohleto sem si to sakra nemusel kupovat :)))
Já mám Jamise 13Omm vpředu a 125mm vzadu. Zatím mám podobný problém jako ty. Najel jsem asi 100km po asfaltu. Kurňa, proč musí být v lese tolik vody?!? :-)
Teeeeda..u nas v lesich uz se to docela da…teda aspon tam kde to vetsinou v lete byva sussi…takze mam po lese nalitano tak 50km :)…ja vim, malo…ale aspon neco :o)
Jo u nás to bude ještě tak měsíc trvat než to vyschne a další měsíc si počkám než po trase otevřou hospůdky :-)