KOupil jsem si sram pc 59 kazetu mam sram a kliky shimano LX koupil sem dobře diky za radu
KOupil jsem si sram pc 59 kazetu mam sram a kliky shimano LX koupil sem dobře diky za radu
Myslim ze jsi koupil dobre – je to dobry retez…otazka je teda jeste co mas presne za tu kazetu – ale pokud mas SRAM … nakou devitkovou, tak je to ok :)
kdyz zaberes nohou do pedalu tak se kolo pohne nebo ne?jestli ano tak si vybral dobre.
no, to nevim, nechceš si to ještě jednou promyslet, vem si kdyby tam neměl nic a zabral za kliku,tak se kolo taky pohne, jen ne dopředu ale do boku, krom toho, jsi odpověděl na dvě, ale toto tu je pětkrát:) Tony se nám dnes rozepsal:)
no prave kdyz spadne na bok,tak je neco spatne:-). odpovidet vsude se mi nejak nechtelo:-)
co když spadne, a já vše na kole dobře, třeba to neni chyba kola, ale něčeho jiného, nevim, třeba rukavic,nebo povrchu, nebu už fakt nevim:)
myslim ze to nemusime resit.tony se na kolo se svym mozkem ani nevysplha:-) pockej,ted mi doslo,ze tony ma komplet pohon,ale o pedalech nic nerikal ze jo.takze z toho stejne kouka drzka tak jako tak:-)
si tou dírou v klice provlíkne provázek, a ten přiváže k botě. a má nášlapy, to pak bude držkopád:)
to je docela hustý gramaření :)
LXovej retez (HG73) na XTckovy kliky a kazetu… bude nakej problem? Preci jenom retez se meni casto a uspora 150 KC neni zas tak malo.....
Celym menom Jarin Quasar Tony???
coze? tohle je vazne minenej dotaz, vim ze driv byla mezi shimano sadama nekompatibilita… proto se radsi ptam
odedavna jenom quassar kamo :)
hele tak ja mam skoro to samy a jednou za cas pro me 150kc zas tolik neni.pro tebe jo?(s tkaovou vybavou)
Jednou za cas? Kazdy dva mesice je imho docela casto, navic tam das 150 navic za retez, tam 150 navic za plaste, atd… no a za chvili nemas ani na jidlo… :) Proste me zajima jestli je nutny na xt vozit xtckovej retez, popripade v cem je lepsi xtckovej oproti lxovymu????
No ja osobne bych daval lodni retez, ten se hned tak nenatahne a kdyz ho potom odneses do sberu tak te novej vyjde na polovinu
Já to mám zas skoro( teda měl) obráceně, xt žetěz na deorečku, a jelo to pomalu, ale nebylo to podle mě tim řetězem:)
to nema smysl http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
Jen počkej, Zající!