sam do ni pada: uselessjunk.org/videos/instant_karma_darwin.wmv ← Pwn3d!
sam do ni pada: uselessjunk.org/videos/instant_karma_darwin.wmv ← Pwn3d!
…je pěknej vůl, protože se u toho nadře. Ale todle je nechutný, zlatý orgish či drevokocůr v kotůčovce. Todle nemohl přežít:(
Hmm :-) A docela mu to přeji, za takovou „zábavu“
to je debil..... skoda toho naraznika :) nechapem co chcel urobyt ale je to *****..... vobec ho nelutujem......
moje oblibena hlaska.jsi idiot.
Mě tu taky reakce některých lidí překvapili…
tak todle je fakt krutý.....v tomto případě boží mlýny byly suprově rychlý…jen mi je líto toho druhýho řidiče…papírování a psychycky to bude asi těžký.
spis si myslim, ze protiauto tam jen parkovalo. me je uprimne lito tech dvou kluku na kolech. Ti to videt nemeli :-/
husty…
idiot, ale dobre mu tak, jestli chtel neco provest tomu klukovi na kole…
lepsia by bola kombinacia Vlak a nejaky stlp… :)
ked tam vsade pisu „Neviklanajte sa z okien“ :) tak to asi bude zauimave ak sa clovek vykloni…
Vsak se zkus podivat, kdyz te to tak zajima :)
nato sa mam az moc rad… :) aj ked nato nevyzeram snazim sa respektovat rozne tabulky a upozornenia… :)
ja len nedokazem pochopit preco sa ten vol vyklanal stoho auta… on chcel spravit nieco tomu bikerovi ?.....
Spis to vypadalo, ze chce zkontrolovat jestli to parkujici auto ma rozsviceneny parkovacky :)
to asi chcel… no necakane spravil test na odolnost naraznika voci celnym zrazkam… :) dokonca na vlastnej kozi (lepsie povedane lebke ) co myslis ? presiel testom ten naraznik ? :)
Naraznik urcite. Jestli tester… urcite mel zmekly mozek nebo mozna uplne dutou lebku.
nevies mi povedat ktory z riderov sa zrakvil pri natacani Kranked 5 ? pocul som ze niekto to odniesol… a bohuzial ostal priputany na vozik… je to pravda ?
nebol to ten pad ktory je uplne na konci videa ? ten nedoleteny Gap cez kanon ?
zauima ma to…
Zeby Tarek Rasouli? http://www.bikemag.com/…rek_injured/
chodit bude
Mě spíš přišlo, že chtěl srazit toho kluka na kole (červené triko) a neubalancoval to. Z auta vypadl přesně v okamžiku, kdy ho míjeli, takže by to odpovídalo.
no ja si myslim ze toho kluka mozna i sundal (podle ty prvni rany) a ze se chtel vyklonit aby hned videl jak to dopadlo a pritom vypadl. Taky je mozny ze po tom narazu mu to privrelo dvere a jak se do nich oprel aby nepadl na spolujezdce tak proste vylitl. Kazdopadne to byl debil a jeste se meli vybourat i ty hovada co jeli v tom aute s nim.
kazdopadne je po nom. aspon dufajme, lebo inak vozik a kasovita strava do konca zivota. Skoda ze vo vacsine pripadov by to odniesol len ten cyklista a hosi by sa v aute zabavali.
Myslím že ho to ani moc nebolelo. Větší ponaučení si odnesli ostatní v tom autě. Ale je to hnus -takovej druh „zábavy“.
Sakra hodilo by se nejaky upozorneni co na cloveka pod odkazem ceka.. Blbec si za to muze sam, ale nikomu nic takovyho nepreju.. BTW kde na to chodis? Vyhledavas to?
nevyhledavam, narazil jsem na to nahodou http://www.ridemonkey.com/…owthread.php?…
ach so..
schön, sehr schön :) Keby zakon akcie-reakcie fungoval zvdy tak promptne
Ono už to samotné vyklánění bylo hrdinské cirkusové číslo (já bych to neuměl), ale vrchol této exhibice bylo ono přestoupení do vedlejšího auta během jízdy hlavou napřed.