tak jsem se byl zeptat v servisu, jestli by bylo mozne, aby jsem se dival na vymenu sve vidle a servisak mi rekl, ze pry ne, ze nemuze prozrazovat sve know-how. co si o tom myslite?
tak jsem se byl zeptat v servisu, jestli by bylo mozne, aby jsem se dival na vymenu sve vidle a servisak mi rekl, ze pry ne, ze nemuze prozrazovat sve know-how. co si o tom myslite?
Tak je to spravne. Taky bych nenechal nejakyho otrapu poflakovat se mi po dilne :) Co te na tom tak zajimalo? Urcite to nedelas tak casto, aby se ti vyplatilo poridit stejne nacinni a kladivem se to dela trochu jinak :)
A nebo prave nechtel aby videl jak tam bude ty misky mlatit pres prkynko kladivem :)
Asi protoze nechtel prijit o dobreho zakaznika. Kdyby ti ukazal ze je to jednoduchy jak facka, tak uz bys tam priste neprisel :)))
jednoduchy to je, to jo…ja bych si to vymenil i sam, jenom se mi nechce. proto chodim do servisu… :) samozrejme, ze nektery lidi by nesnesli pohled, kdyz jim nekdo mlati po kole kladivem…
Kdyby to byl Pan servisák, rád tě nechá se pokoukat a předvede ti takový koncert, že ti vezme chu? cokoliv doma šmuldat.
To sice jo, ale právě kvůli těm kladivům tě radši koukat nenechaj.
Podle me je to logicky. Kdyby te nechal koukat, okoukas to a priste za nim uz neprijdes. A kdyz se otrkas pri vlastnorucni vymene vidle tak se zacnes otrkavat s vervisovani vse moznyho na kole a potom uz za nim nebudes chodit vubec. :)
víš co je v dnešní době nejdrašši,? /překvapivě informace
Proto má třeba Rock Shox na webu zdarma ke stáhnutí detailní popis údržby svých vidlic :-)
To je jinej pripad. U RS je to proto, ze jinak by servisy nestihaly :)
lol
No ja mel stejnej pozadavek a nechali me koukat uplne v pohode. Asi jsem na prvni pohled nesikovnej a bylo jasny, ze jim praci nepreberu:) Ale aspon jsem to videl a dobre si pokecal.
Mám podobnou zkušenost. Navíc v tomto případě přece ani snad nejde o „nouhau“ (co je tajného na povolení šroubků na představci a nandání misek kladivem s udělátky?) jako spíš o to, že se mi to prostě nechce dělat v obýváku u televize (špatně bych se pak soustředil na sledování seriálu Esmeralda).
V mým oblíbeným servisu si klíďo můžu přijít cokoliv odfušovat, zrovna na lisování hlavy nářadí doteď nemám. A pohoda. Ale u Půlpána v Pardubicích to teda nefunguje, i kdybych chtěl půjčit pumpičku na dofoukání kola, řekne že v autoservisu by to taky nechtěli, aby si zákazník před krámem něco dělal s autem.
Jó, já sem si u nás v obchůdku chtěl nechat dofouknout vidli a dostal jsem pumpu do ruky a? si to nafokám jak potřebuju. A byl jsem překvapen že za to nic nechtěl :O) jójo to jsou věci.
Já jsem si ji půjčoval 2 roky.
Já už myslel,že na dva roky:)
Je to neprijemny… To vim.. Navic dys se mi tam rozsypou po dilne kulicky z venecku je blby dys se na me zakaznik diva… A este neco my mame dilnu celkem nebezpecnou. A nejsem rad dys se tam nekdo mota…
hele to máš jako v tvým věku nějaký zákazníky a vlastní dílnu ?? :)
ma ! dela tam s Kenem a v shopu u pokladny sedi Barbie :)
to by mě zajímalo, co tam vzadu s Kenem dělá :-)
aha, na druhou stranu v Praze je možný všechno :), sakra ja chci taky ;)