Ahoj, koupil sem trenazer roto a mam problem se strasnou resonanci. Dela to fakt hroznej ramus .. navic se mi prosmekava zadni kolo. Nevite nekdo co s tim? Dik
Ahoj, koupil sem trenazer roto a mam problem se strasnou resonanci. Dela to fakt hroznej ramus .. navic se mi prosmekava zadni kolo. Nevite nekdo co s tim? Dik
mas magnetickej nebo vzduchovej? na prosmekani kola pomuze zvyseni pritlaku setrvacniku a mrkni taky jestli mas dost nahusteny pneu
Tak přeně takovejhle problém sem měl taky, zákldad je dotáhnout všechny šrouby jak na tom rotoru (3 šrouby) tak na tom plastovym krytu (bacha na strhnutí závitu). Dále je potřeba aby se ten bovden nedotýkal ničeho kovovýho, ani kostry trnažéru (podložil jsem to hadrem. A další jak to odluhčnit skoro úpně je že ten rotor na rtý straně jak je krytej plastem tak podložíš dřívkem a na to dřívko například kus omotávky (musí to jít hodně stuha tam nacpat, ale na vrchu musí bejt něco měkčího). Po provedení těchto úprav je ten trnažér krásně tichej a za ty prachy super. S tim prosmekáváním zkus víc přitlačit ten váleček, po chvíli mi to vždycky přestane a jak se ojede pláš? tak se to taky dost zlepší.