Idem kupova? **ZADNÝ nový ráfik. Vpredu mám 26-ku. Oplatí sa mi da? namiesto 26-ky(teraz) – 24-ku(chcem) ??? Dokúpil by som menšie dráty- tie za 20Sk(jeden)??? Je ?akšie zohna? pláš???? **
Idem kupova? **ZADNÝ nový ráfik. Vpredu mám 26-ku. Oplatí sa mi da? namiesto 26-ky(teraz) – 24-ku(chcem) ??? Dokúpil by som menšie dráty- tie za 20Sk(jeden)??? Je ?akšie zohna? pláš???? **
nevaž se odvaž se:http://www.cvrcekm.zde.cz/
Hihi :-) A ja idem kupovat dozadu nove koleso, tam tam dam 24",v predu mam tiez 26". Lepsie sa na to dava Bunny-Hop,mas posunute tazisko,teda lepsie jazdne vlastnosti,proste je „mrstnejsi“.Ale ma to aj nevyhody,napr nizsie polozeny stred, cim sa zhorsi priechodnost v terene,ale neni to nejake zavazne, hlavne ked tam das dost vysoky l´plast (napr Nokian Gazza 3.0).Ked tochces na strees a tak, tak daj aj dopredu, neolutujes.
ale ked ti ide dole stred zaroven aj kluky a…
Ja mam taky oba kola 24 a na street urcite muzu doporucit na manualky a tak je to fakt dobre o hodne hravejsi.A pneumatik je v dnesni dobe si myslim na vyber uz docela dost.
bleda tvar nejako nehapem,jasne ze ked ide dole stred aj kluky…a a co?Dopovedaj to lebo zomriem sprosty
:-)
…james
a pak i jezdec :) U vetsiny ramu s tim neni problem. Taky zalezi na vidli a plasti. Proc, kdyz dokazes odpovidat sam sobe, nedokazes odpovidat konkretne komu chces? :)
Jen počkej, Zající!