• Gumicuk

Mel bych jeden takovej dotazek… Jedna se mi o presmykac Shimano deore LX mam ho doma, ale jeho objimka je na jinej prumer sedlova trubka, konkretne sedlova tr. ma vetsi prumer. Zajima mi co stim. Jen jedine reseni a to koupit novej presmykac? Nebo se da koupit samotna objimka zpravneho rozmeru? Diky moc

0 0
    • kovar  

novy presmyk

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • vlk  

nějak jsem nepochop jestli má přesmyk větší objímku než potřebuješ nebo naopak.Pokud ten první případ dají se koupit takové kovové vložky nebo si vyrobit svoji vlastní.Kamarád ji např vyrobil s asi 3-mm silné kůže.V tom druhém případě musíš koupit nový přesmyk.

0 0
    • Aiax  

Kdyz pominu kutilsky home-made upravy, tak v tomhle pripade urcite novy smyk. Ja resil opacny problem – objimka vetsi nez trubka. Adapter se dal koupit jen pro deore a ten na LX nejak nesedel. Takze jsem se na to vykaslal, smyk prodal a koupil novy.

0 0
    • Vincent  

vyhodit presmyk a koupit napinak :]

0 0
      • Gumicuk  

Hmmm :-) tak to jste me moc nepotesili… Co se holt da delat, jeste ze to neni zas az takova desna investice, tech osm stovek me snad nezabije. Ale diky moc za odpovedi! Zrovna dneska jsem si ale udelal radost za osmset devadesat koupil jsem si pumpicku Crank Brothers- Power Pump Alloy vypada fakt libezne a taky libezne pumpuje. Neberte to jako reklamu, jen jsem se chtel podelit o svou radost, doufam ze mi vydrzi.

0 0
        • kovar  

89O,– ?? za pumpicku, no to jsi si musel udelat velkou radost a jeste vetsi Komersii (progress cyklu)

0 0
          • Pá-dlista1  

Ona je tak draha normalne. I v USA stoji skoro 28$. Ale za plastova se da za 15$.

0 0
            • kovar  

ja mam vellu za 120,–

0 0
              • Pá-dlista1  

Planuju Author za 99,– ,ale az nasetrim :)

0 0
              • slayer  

Tu mám taky, jenom je škoda že skoro vůbec nepumpuje.

0 0
                • kovar  

duopist? to jo, ten pumpuje dost spatne, ale CompactMini, co mam, ten je lepsi.

0 0
                  • Pá-dlista1  

Economic mini se mi zalibil. Za 95,– VOC vc.DPH

0 0
                    • kovar  

mi taky , do te pujdu az ztratim stavajici, jen ta zluta barva mi tam nesedi, bahno to prekryje :-)

0 0
                      • Pá-dlista1  

Taky si rikam:) A navic ji vozim schovanou a kdyz uz pumpuju, tak se stydim, ze sem prorazil a zluta pumpicka uz to nevytrhne:)

0 0
    • lubos  

s topswingem bych home-made snad neco svedl, ale ten druhej vypada, ze by asi odolal.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.