Nevi nekdo prosim, jaky rozměr ma zavit na klasickym ctyrhranu s vnejsim zavitem? Takovej co se dava na Tesco kola:)
Nevi nekdo prosim, jaky rozměr ma zavit na klasickym ctyrhranu s vnejsim zavitem? Takovej co se dava na Tesco kola:)
osa z Olprana r.92 ma zavit M10*1,25 stejna byla i na zhruba stejne stary masine zn.Joko a nejakem noname z TW…
2 matky tady porad mam, kdyby si nahodou chtel.. ;)
Diky,ja matky taky mam ale nekde doma… Jinak nejsem zadnej zpatecnik, ale vyrabim osu na jednokolku:)
Chapu. A mas v dilne kalkulacku s internetem, ale matice ne :) Jinak preju hodne stesti. Urcite to nebude posledni osa na jednokolku, tak si ten rozmer snad zapamatujes :)
Nojo, na koleji nemam moc ani tu dilnu:) S tim, ze se ta osa rozlame pocitam, ale snad prvni zacatky po rovine vydrzi. A pak se priplazim k D.V.mu at mi jednu funkcni vyrobi:)
Koukam na tve podzimni scenerie a jsou uplne stejny jako jsem fotil ja :) Na fotce 33 je videt „uprostred“ cesty strom o ktery jsem ohnul ram a kliku. Na podzimnim listi mi to uklouzlo a uz bylo kolo omotany kolem stromu a ja jsem sel dolu z toho svahu. Ten svet je malej :)
Nemas tam jezdit tak rychle:) Ale tam to laka, moc laka… A ten rygol s listim je nekdy hlubokej a klouzavej
Nekdy jo :) Ted uz tamtudy jen tlacim nahoru. Dolu je hromada zajimavejsich cest.
To je, ale na ty vetsinou nemam. Ale ted na snehu a ledu to bylo dost zajimavy i tudy
Kdyz je hodne snehu, tak jezdim taky spis tyhle siroky cesty uslapany od pesaku. A skoro bych rekl rychlejc nez v lete :)