Přestěhoval jsem se a hledám spřízněné duše z Ústí a okolí, najde se někdo?
Přestěhoval jsem se a hledám spřízněné duše z Ústí a okolí, najde se někdo?
to zalezi na tom jestli ti neni 50, nebo taky na tom co jezdis =) jinak v UL je to rekl bych nejvetsi bida, sem odtud… tedy pobliz…
No, je mi 33, jezdím na MTB a původně jsem bikoval v beskydech. NEvím jak bída, ale kopce se mi tady líbí…
a co te primelo z beskyd do usti? Ja jsem letos na podzim absolvoval cestu opacnou, z decina na vsetin ;o) A nemuzu si to tady vynachvalit (zatim spis teda na bezkach ;o)
Ženská:-)) Ale nebylo to přímo, spíše s dvouletým mezipřistáním v Praze. Vsetín je super, vybral sis dobře:-))
vyber si mail
vidis, me zenska dotahla zase na vsetinsko ;o) Takova dobra vymena geneticke informace. Taky sem mel mezipristani v praze, BRRRR uz NIKDY! :o) Ale na kole je dobre i na ustecku .. konkretne kolem decina jsem ztravil na kole cele mladi a jeste tam mam spousty mezirek ;o)
projdi si sekci users
ja, Pietro UL, Rumcajs – ten nas ale za chvili opusti, scret … a dalsi o kterych nevim Se jmenovanyma jezdim … pripoj se
No, připojim se rád:-)) Dám po stěhování dohromady kolo a můžem:-))
P.S. Nemám rakovinu, ani špatnou pilotáž biku, jen mi na stole leží letenka do Corku. Někde na novýho bika vydělat musím :-)
covece respekt, ty si docela muz cinu. pred par dny si tu spekuloval, ze nekam zmizis, a dneska uz mas letenku…
je ja netusil ze to tak vyzni promin … :)
tomu rikam paradox…od ledna bude kamos v Corku lecit rakovinu…
ja se ted flakam:-)kdyz nejsem v praci,tak jsem v bazenu anebo nekde venku,ale zufuss.Na zimu si vzdycky davam pohov,to abych byl na jare poradne nadrzenej…(na kolo!) Bike zatim odpociva,ale jaro se uz blizi:)
nejsem zrovna z Usti ale silnice tam krizuju a teren v horach nad Teplicema taky
UnL …myslíš na vyjíždky na kánoi?
Ja sem taky z Aussigu .. Je to spatny mesto s nadhernym okolim.. Jen bydlim na Dobeticich a mam trauma z navratu odkudkoliv, protoze ten krpal na zaver tripu je desnej..
tak to ti nezavidim… fiha!…
Kecas! Vracej se od Erbenovy vyhlidky :-)
Ja z KB…
jj to moc dobře znám ale podle mě je to lepší než obráceně-když se zpotíš na závěr tak to neva…kudy jezdíš? já nakonec nejradši z předmostí rovnou na mariánku tou cestou nad důlcema, je to taková rychlá smrt, ale hlavně tam nejezděj auta… (ještě rychlejší smrt je ulice Na Schodech-to sem vyjel jednou a fakt sem málem umřel) zdar dada
Mno.. Kolem rozhlasu jsem to zkusil jen jednou, jeste na Semikovi a to sem si v polovine kopce malem primotal jazyk do retezu (a ne ze bych jazyk mel tak dlouhej). Az se naucim jezdit do kopce, tak uz budu cysklista :) Zatim jsem desna lemra lina …
Mno, ulici na Schodech jsem dva roky jezdil do prace jak dolu, tak nahoru. V rani tme 60tkou, odpoledne znacne pomaleji.
Jendou me tam nedherne prekvapil vykop ve spodni casti a plastikove cerveno bile pasky pres cestu. Neubrzdil jsem, tak to vyresil mensi skok asi v 50km/h a ty pasky, to bylo jen takove lehke polechtani :-)
Kolemjdouci obcan nechapal, ja uz pro zmenu nebyl ospaly…
Jinak kamos tam v zime jel na Rockmachine Adrenaline 5000, jeste mel V brzdy, nejak to neubrzdil, tak prolitnul silnici a skocil tu zidku u parkoviste co je za silnici. Zastavil prej hotelu Bohemia :-)
hehe,ja jsem ted vystrasil souseda z baraku kdyz jsem vletel na divocakovi do podchodu na „Benesak“:))))) ten koukal jak z jara:)))))
jo tak to je dobrá story. znám lidi co se tam různě zklouzávali autem na letnákách ale s tím rockmašínem to musela bez slušná ruská ruleta…škoda že z toho není vídeo…
Na schodech to je v poho ulice,ikdyz musim priznat ze po 60km svihu ji jezdim uz na krev:))) Ale perfektne se jezdi dolu kdyz je mokra:)))))))))))ty kosticky tak baajecne klouzou.....:))))
kde je kua ulice na schodech ? Uz budu z usti skoro rok ..tak se nediv :)
No ta ulice hnedle vedle „narodaku“.
Prikra ulice mezi narodakem a mensim parkovistem, dlazdena, vede na Skrivanek a v dolni polovine je schodiste na obou stranach.
V pulce je „zlom“ s odvodnovacim kanalem. Taky Cesky rozhlas je na ni.
78km/h jsem tam jel nevjvic, 44×11 prevody, brzdna draha s 525kou vepredu 20m, preletnout rodla nemozne.
78km/h??? No ale RUMe ze ty jsi byl driv rybar?:))))))Taaaakovooouhle rybu…:)))))) To jednou musime schvalne prubnout!:)) Jak na XC tak na divocakach!:))) Spolu najednou,to bude mazes!:))) No vlastne ty budes mit integralu a brneni,tak to budu v nevyhode…:)
Pocitej, ze jsem tamtudy jezdil dva roky, tak byla vymakana technika a vim, kde se da nejdale brzdit, abych neskoncil v silnici. Bylo to s 50m rozjezdem z te silnice nahore.
No dobre dobre,budiz:)))
nemachruj…kdybys měl 95kg tak bys mluvil jinak :)
haha:)) to neni argument!:)) clovek musi mit nohy nalitany na svoji vahu!:)) to bych mohl rict taky ze kdybych mel nohy silny jak 90kg chlap tak mi to jezdi lip.....no ale nemam…:)) je to jenom o jezdeni a jezdeni a jezdeni…na coz bohuzel mam posledni dobou nulovej cas:((((
nemas se furt valet v krámě u kompu :)))
taky bych byl radsi nekde venku!:(
Zajdi se zeptat k Romesovi(Adámek),jezdí každou sobotu,myslim,od 12:30.Ted se vrátí z Maroka.Taky se jezdi od Bike sportu,nevim kdy.
jedu ve čtvrtek na bika,dam svih cca 5hodin,odjezd by byl treba mezi 9.a 11.hodinou.Jel by někdo?
Jen počkej, Zající!