Prosim vas poradte je toto kolo dobre chtel bych zacit jezdit, ale vubec nevim jaky kolo velikost ramu merim 175cm, diky za reakce
Prosim vas poradte je toto kolo dobre chtel bych zacit jezdit, ale vubec nevim jaky kolo velikost ramu merim 175cm, diky za reakce
mrkni na
ber!!!!!!!!je to bombově poskládáný a ta vidle já jí mám na fr a zatím drží(šetřim na novou)
Tak to bud hodne rad ja mam mongoose ritual a byla na tom rst gila plus t5 a po hodine a pul jezdeni vice mene po rovine mela vuli ze osa kola chodila tak dva centaky dopredu dozadu.Asi zalezi jak natrefis jinak si myslim ze ten leader je v poho za ty prachy.
Hele a jakej je ten Mongoose, me to celkem zaujalo.
No ja sem do toho sel potom co muj agang dosluhoval zlomil jsem kliky fsa a vsechno se sypalo.Takze jsem do parku chtel rozhodne singlespeed a ocelovy ram at to hned nerupne a taky jsem chtel zkusit 24 kola.Takze nevyhody- vidle a asi ty brzdy ale nevim sem je hned sundal a dal vecko a avid kotouc,pomerne dlouha zadni stavba vaha.Veci co se mi libi-cena bmx stred a kliky ktere asi neznicim sedlo kazetova naba.
…vidle ti sice drzi…ale jen tak mimochodem kolik vazis?…vozis na ni kotouce? …ta vidle nevydrzi nic…mluvim z vlastni zkusenosti…
já vážim 49kg a je mi 13.jinak tam vozim tekro+203mm mechaniky ale už mám doma manitou slindera a a-zona pro tak stavím
Pouzij vyhledavani,nedavno se to resilo.Bral bych radsi Dragstar,ram je masivnejsi a urcite vic vydrzi.
ja bych taky bral dragstara mam ho už rok a pul doma a vydržel total hardcore/mluvim jen o ramu/ mam ho skladane ne kompleta. ale myslim že komplet supr za tu cenu nedostaneš nikde hidraulické kotouče deore a supr kliky na isis ose +plaště od kendy ja myslim že dobrý kup
Ale to je prave Cocaine.
jo jasně ten dobře poskladany komplet je cocain,ja bych ho bral
Ječňák je borec!