Kde se dá sehnat kšilt na MTB přilbu a kolik tak stojí? Díky.
Kde se dá sehnat kšilt na MTB přilbu a kolik tak stojí? Díky.
no já nevim já myslim, že se kupuje rovnou s helmou. každá má přece jinou geometrii a o nějakym univerzálnim sem nikdy neslyšel. jinak kšilt vozim taky, ale na sjezdy ho sundávám, protože nic nevidim
no to je sice pravda… ale třeba brácha rozmlátil helmu a koupil novou bez kšiltu, tak ho sundal z té staré a našteloval ho na tu novou. Sedí to docela dobře…
Jinak dá se koupit asi kolem 100kč pokud vím…ale asi jenom na konkrétní typy no…
„na sjezd sundavam“? Proc maji sjezdari na svych helmach ksilty? Pokud myslis, ze se samotny neprodavaji, tak na cem zbohatl pan Troy Lee?;-)
Cekal jsem kdo s tim konecne prijde. Jinak cenove relace, kdyz jsem se o to naposled zajimal byly cca 600–1000Kc dle provedeni.
no u lepších výrobců se dá kšilt objednat zvlášt ovšem stojí to okolo 300Kč-Mango přilby.Jinak někde jsem viděl v obchodě nějaký neznačkový, jakoby gumový za 100Kč.-ale už nevím kde, nikdy jsem se o to nezajímal.
kamos kupoval cerny RUDY PROJECT pred x lety jak jeste nebyly takove pekne prilby,ten ksilt byl v cene obyc prilby, byla to takova skoro guma – pekny prizpusobitelny snad na kazdou, podle me to budou mit skoro v kazdem obchode
Určitě se dá sehnat, zeptej se v cykloshopech ve tvém okolí. Sem ti to říkal ne?
Asi pred 4 rokama jsem ho dokupoval na helmu co jsem mel, byl to nejaky univerzal ale na ty helme strasne blbe drzel… Bylo to jenom ze jsi nalepil suchace na prilbu a na ten stitek a byl jakoby sundavaci.
ja si kdysi kupoval na starou helmu od Treku stitek od Authora, stal asi 130,– a sednul na tu helmu celkem bez problemu
to bol nejaky drahy silt author stoji cca 75sk
Zkousels s ksiltem jezdit? Me osobne ksilt dost snizoval videni dopredu a bolelo me za krkem. Sundal jsem ho a vyhled i bolest krku je pryc.
a zkousel si trochu zmenit polohu ksiltu? ja mam zase radsi, kdyz mi nesviti slunicko do obliceje a kdyz mi neprsi na brejle
No vidis, me to zase chrani pred sluncem, destem/snehem/kroupama a dobre se tim rozrazej vetve.
A hlavne mi chrani oblicej, kdyz reju nekde rypakem v zemi :)
zase na druhou stranu znam experta, totiz expertku, ktery stitek pri narazu do spadlyho stromu nad cestou ve vysce hlavy rozseknul nos :-))) ale to jsou takovy extremy, bych rekl :-)))
Me se ohne pred oblicej a chrani. Krom toho na nose mam bryle. Ale netvrdim, ze i pres ne nejde zlomit :)
Teď jsem taky jednoho takovýho potkal. Na Beskyd Trophy. A vůbec to teda nebylo příjemný setkání, páč měl ten rypák rozsekanej dost, kluk jeden polská…
Já kšilt běžně používám. S výhledem problém nemám. Jednak to dobře vypadá a nevím jak líp se ubránit slunku, když nevozím sluneční brejle, s kterejma je naprd v lese vidět. Kšilt sháním na helmu pro ženskou. Proto tento dotaz. Mrknu se ještě po obchodech, u nás sem nic nesehnal. Na netu taky ne. Ale všem dík za příspěvky.
ne ze bych ti chtel do toho kecat, ale bez brejli docela hazardujes s ocima, kdyz si poridis nejaky s cirejma sklama, tak uvidis i v lese… a ve sjezdech ti neslzi oci?
Tak, tak, taky vozím buď čiré nebo žluté brejle, nebaví mne furt lovit mušky z očí … no jo, třeba má natolik husté obočí a řasy, že to odfiltrují (řasy od Maybeline, obočí od Džugašviliho) … :-) …
ono nejde jen o musky, mel jsem tu cest se cmelakem ve sjezdu na silnici a nemit brejle, tak nevim… o snadnym prehlidnuti vetve v lese ani nemluvim, nedavno jsem si treba nevsimnul, ze ten predemnou si rukou dal na stranu slahoun s trnama a zjistil jsem to, az kdyz mi pristal na tvari… proste mam rad svoje oci :-)
Jasně že vozím brejle, ale čirý a ty mně proti slunku nepomůžou. Asi sem se blbě vyjádřil. Bez brejlí ani ranu.
…dobrej dotaz…zrovna sem rozbil stitek na kedce street…a nevim kde sehnat…ptal sem se po obchode a fsude maj jen ty obyc na suchace…
Starý kšilt jsem koupil na Černým mostě vtom obchodáku, tam ho měli asi za dvacku, pak ale v penymarketu prodávali holmy asi za 200, a jedna byla rozbitá, tak jsem si vzal štítek, tak mám novej štítek. Ale daj se sehnat i v cykloobchodech.
jako správnej čech, votočit nějakou v hypermarketu :)
Za štítek na Giro chtěli před pár lety 600,– Kč.
Vytahuju starodávný thread, protože se mi nedaří sehnat štítek na mé giro samostatně. Helma mi spadla z půl metru přesně na štítek a ten se kompletně roztřískal.
Neviděli jste někde prodávat (Praha a okolí)? Pár shopů jsem prošel, net taky a nikde nic, dovozce progrescycle na mail nereaguje…tak zkouším všemocné BF :-)
já ti klidně jeden věnuju, bo jsem ho urval. Strašně mě vytáčelo, že vidím tak 15 metrů před sebe :-)