poradte podle ceho urcit dlzku stredovej osi.dík
poradte podle ceho urcit dlzku stredovej osi.dík
Sakra chlape, mas rekord! Tak rychle zalozit prispevek po registraci! Takze pokud nejsi Jarin, tak ti povim, ze delku stredove osy na biku volim co nejmensi. Ale nesmi ti bouchat paty a kliky do zadni vidle. Ja pouzivam silnicni osy 107mm.
jenže on se asi ptá jak zjistit která mu tam sedne aby zbytečně nekoupil krátkou nebo dlouhou…to je nejlepší zjistit pokusem protože to závisí na rámu a na klikách…takže jestli je to tak tak bude asi nej abys to odvezl do nějakýho servisu at to metodou pokus omyl udělaj sami.
to bude retezova linka :-)
Retezova linka jako vino! Hele, skoda ze Bleky (Snad nejde o „Jarinovskeho Blackyho“) neuvedl ram a kliky, na nez montuje tu osu. Jestli teda neco montuje…
no jasně dneska mi doktor diagnostikoval rozvinutou schyzofrenii, jsem se ptal co s tím a pro začátek mi poradil abych si všude založil alter ego, aby se dal lépe sledovat průběh nemoci…
rám nevím, kliky mám 170, ještě něco :)
ram Author Traction a kliky no to dake no name
Orientacne tak,ze si vemes kliky do kseftu a zkusis je nasadit na ctyrhran.mel by se zhruba kryt maly prevodnik a prava miska stredoveho slozeni.Spis by mel byt prevodnik asi 1–2mm ven,pri dotahnuti si to sedne.