Tak jaky jsou zkusenosti?Uz se tu o nem neco malinko napsalo,ale zajima me predevsim skutecny rozmer,tvar (kulatej profil,nekulatej).treba ve srovnani s Maxxis high roller 2,35",jestli muzete nekdo hodnotit.Diky
Tak jaky jsou zkusenosti?Uz se tu o nem neco malinko napsalo,ale zajima me predevsim skutecny rozmer,tvar (kulatej profil,nekulatej).treba ve srovnani s Maxxis high roller 2,35",jestli muzete nekdo hodnotit.Diky
Jezdil to kamos a jsou docela dobry, ale skutecny rozmer je mozna jeste mensi nez u Maxxisu (mensi nez 2,1" Tioga)
Sou kulatý. Měřeno šuplérou na stejným ráfku jako Maxxis High Roller 2,35 je o 3mm šírší. Hmotnost na stejno. Směs něco okolo tvrdosti 60. Valivost dobrá. Ochrtana proti průrazu mizerná. Vzorek na kameny. Cena dobrá (400,–)
No to je pekna odpoved.Dik
tvrdost 60??? sak kendy su tvrde jak …
No vzdyt 60 jsou tvrde. Mekke jsou treba 40 a min. Ale stejne by me zajimalo odkud si ty cisla Tomcat cuca :)
Hmmm pokud je nejlevnější Highroller 26 × 2,35 (drát) tvrdej 60 a Kenda Kinetic 2,35 rear se sjíždí stejně takže má asi i +/- stejnou tvrdost. ;-)
OK. Ja s tim souhlasim, jen to nemam nikde pisemne :)
Jakou šířku si naměřil u Kendy?
Přesnou hodnotu ti neřeknu, nehledě na to, že je naprosto zcestná. Protože bys musel mít stejný ráfek, Kendu stejného typu a roku výroby, případně stejně nafouklou. Jinak to může bejt rozdíl třeba 5mm a to je dost.
Souhlas,mel jsem ji vzadu na trialovym kole a oproti High Rolleru jsem furt cvakal,musela byt hodne nafoukana coz je na trial uplne nahovno.Jinak na normalni jezdeni,za ty prachy,pohoda.
No ja mam nejakou OEM verzi s gumovejma bokama a ta drzi dobre… a to obcas nejakou tu hranku schyta. No jestli myslis obycejnyho nevyztuzenyho HighRollera, tak to musela byt sila… obyc. Maxxisi mi prijdou jako jedny z nezranitelnejsich plastu (krome tech vroubkovanejch dusi pro XC :))
Mel jsem verzi z koloshopu a ta mela temer papirovy boky.Maxxis byl taky obycejnej,bez vyztuh,foukal jsem ho pod spodni doporucenou mez a ikdyz jsem sel na rafek,cvaknuti nebylo tak casty.
Zkus ho s butylovou vyztuhou. To je asi nejlevnejsi varianta poradnyho plaste.
mám ho vzadu asi rok a půl na starým pevňáku, jezdím takový normální XC – enduro až lehčí freeride (úměrně tomu, že je to XC pevňák :-)) a pláš? je úplně v pohodě, párkrát sem píchnul a neprorazil ani jednou, mám tu verzi z koloshopu s tenkejma cihlovejma bokama a nepřijde mi, že by ta guma byla nějak zranitelná, tak nějak normálně… a před tím sem shodou okolností vozil maxxis high roller 2,35" a ten šel do řiti mnohem rychlejš a byl o dost těžší… řekl bych, že za ty prachy je ta kenda super guma…