Kterou a proc? Cena nerozhoduje. Nebo si 20% priplatit za Drop Off II ?
Kterou a proc? Cena nerozhoduje. Nebo si 20% priplatit za Drop Off II ?
Pro tebe asi ty ocelovy nohy ,ne ,ja bych bral drop off II ,asi uz mam slaby ruce a nezvedl bych to s tim dj na zadni :-)a taky se mi vic libi.S tim kitem na 130mm je ten dj a drop off II cenove srovnatelnej.
Cenu mam +/- vyresenou a rovnou na 130mm. Ten DJ je sice tezkej, ale prezil bych to. Ty ocelovy nohy jsou plus, ale v tom chromu se mi ohromne nelibi. Prezil bych. Jo a taky se musi dodat, ze DJ tak jak ho koupis je dost nepouzitelnej :( Nejsem si jistej, jestli mi ta IIka stoji za tech 20% priplatku. Chci to jen na leto a bojim se sloupku a vnitrnich nohou. Aby prezila do podzimu. Pak bych sel asi do 66ky.
Ten dj je dost linej ,na dropech to tak nevadi ,ale jinak je to hrozny,ale zkousel jsem ho jen chvilku.Vis kolik ma ta 66 zdvihu ,videl jsem jen obrazek a vypada to ,ze to ma vic nez 130.
Pro lenochy to radsi napisu: 150–170mm
Sakra a ja si chtel na podzim koupit Z150,myslim ,ze mam o cem premyslet
To jsi netrefil ani rocni obdobi ani rok:) Z150 byla v mode loni na jare :) Doufam, ze to jeste dokoumaj. Ta korunka se mi nezda:(
ja totiz strasne pomalu setrim ,a pak se nemuzu trefit do tech modnich trendu .Ta korunka je opravdu trochu vetcha ,ale to snad budou mit vyskouseny,jeste by to chtelo ceny ,aby to nebylo jako rond thor
Jenze ja to chci i na sjezd :( Jednu linou vidli uz doma mam.
Co si bedeme namlouvat, design u nas vsech hraje podstatnou roli. DJ diky tomu chromu vypada, jak Z5 Air 2000, kterou jsem mel:o) Ale na nas (a hlavne tvuj) zpusob pouziti je ten material navic vyhodou. Jelikoz ta 66, jak jsme se shodli, vypada na uriznutou 888;-), tak bych se do toho moc nehrnul. Ja osobne bych volil to Drop Off.
preco by si sa nehrnul do „uriznutej 888“???
Brejle jsou patrne nizsi (vychazim z toho, co jsme zatim videli – treba ne), takze to bude min drzet. 150/170 mm mi na jednokorunku prijde precejen moc.
Ja zastavam nazor, ze na velikosti zdvihu u jednokorunek nezalezi. To jiz praxe overila. Delaly se dvoukoruny na 50mm, protoze by to jedna korunka „nevydrzela“ :) Praxe ukazala, ze i 170mm na jednokorunku jde. Konec koncu, kdyz muzou mit jednokorunky FMX motorky, tak proc ne. Na tech nakresech je to korunka z 888ky, ale ve skutecnosti (na fotkach) je tam jina, lepsi. Takova normalni jako u DJ, ale na rozmer 888ky.
Včera sem za se našel fotku home buil jednokorunkoví vidle ze zrušenýho mostra(96) vypadalo docela dobře B-)
Hod link!
Monster 96? Jako z roku 96? Tak to bych chtel videt, kdyz prvni byl v 99.
a co treba drop off I 2003? za 13424,– na webu.
proc?
Rozdil je snad jen v externim nasteveni utlumu a to za ty prachy nestoji,ja si s tim jednou pohraju a pak uz to nemenim
muj nazor. Proto jsem se ptal proc. Navic je to vyprodejovy model za cenu letosniho a o skoro 70% drazsi nez ty zbyvajici. Krom toho, ze se mi nelibi pro me nema takovou cenu.
radsej sa nebudem pytat, ze ci nezoberies sherman :-)
zober asi DJ a daj tam lahsi olej… potom by to malo byt aj zivsie…
To bych musel. Proc zrovna DJ a ne DO Comp?
Co si myslim o Shermanu sem tu uz urcite psal :) Krom toho je skoro za dvojnasobek toho co treba DJ. Ze by mi vydrzel dele pochybuju :) Vyrazne lehci nez treba DO neni. Nebudi ve me vubec duveru. Nelibi se mi a hlavne mi vubec nesedne ten prubeh chodu.
DJ vydrzi predsa len viac ako DO… ja by som isiel do DJ, pozdava sa mi viac…
Minulej tejden jsem videl v obchode povesenou nejakou dvoukorunku, cena kolem 2500,– jesli se dobre pamatuju … ale byl na nej napis RST, to asi nebude nic dobryho, ze ne ?
Jestli tam byl jeste napis Sigma nebo Alfalfa, tak mi napis kde :)
Nepamatuju si, ale mela prachovky a zdvih nevypadal nijak velky. Ale v puvodnim prispevku jsem nakonec zapomnel dat smajlika :)
Taky jsem neco takovýho videl v nejakym kramu u kohinorky ,ale na cenu jsem nekoukal
Ja uz vim, byla to myslim tahle
Vidlice RST 461DH 98/28,6 Bil RST pro 26", sloupek 28,6 mm, dvojitá korunka, pružina + MCU, vzduchový tlumič, zdvih 102 mm, nastavitelná tuhost, bílá barva
Tak ja mam doma Z1 drop off II a rozhodne doporucuju priplatit si za ni… Kdyz sem v kramu koukal na z1 drop off comp tak ma oproti II ubohy zpracovani (taiwan) a navic je vzduchova! coz me odradilo uplne nejvic… DJ nechodi moc extra a navic ty vnitrni nohy jsou desny…
Nakonec jsem to tak udelal a jsem spokojenej. Kde jsi vzal, ze je Comp vzduchova? V jedny noze ma pruzinu a v druhy vzduch s ventilem SSV. To bylo to hlavni co me od ni odradilo, ne ze bych byl proti tehle kombinaci, ale chtel jsem obe nohy stejny a s tlumenim.
drzel jsem ji v ruce a koukal na to… Navic jsem se jeste ptal u bartonicka…
Otazka je, za Bartonicek je ten pravej, co tomu rozumi)
Dokuds nevysrouboval zatku a nevyskocila na tebe pruzina, tak to nepoznas. Jestli si myslis, ze kazda vidlice co ma nahore ventilek je vzduchova, tak … a na Bartonicka bych nedal, ten je ti schopnej tvrdit, ze ma ocelovy nohy a ani se nezacervena.
Jen počkej, Zající!