Tak jsem odedneška š?astný majitel Camelbaku Rogue ale při pokusném naplnění mně z naustku nevyjde ani kapka. Je tam nějakej fígl, jak to zprovoznit? Děkuji za rady.
Tak jsem odedneška š?astný majitel Camelbaku Rogue ale při pokusném naplnění mně z naustku nevyjde ani kapka. Je tam nějakej fígl, jak to zprovoznit? Děkuji za rady.
Mas otevreny naustek? :)
Nevím jaký máš typ, ale většinou musíš vytáhnout náustek podobně jako u láhve......
slovy klasika-když selžou všechny pokusy o zprovoznění, je načase přečíst si návod.
návod jsem študoval, jako první, ale je jen v cizích řečech a moc tomu nerozumím
pro negramotné jsou tam obrázky :-)
vtipné
zmackni ho poradne a zazmoulej v ruce, novy naustky nejsou proriznuty…
jak proříznutý? to mám proříznout? kolik?
ne proboha!!! nicim do toho nerezej!!! ten naustek nariznutej uz je, jenom tomu musis pomoct rukou
njn ale to naříznutí není vůbec vidět. notak já du zkoušet, asi su fakt levej
Mě ten můj funguje až poté, co ho v puse zuby zmáčknu a udělá se dírka. pak mohu sát ;-)
Precti si navod – to pomuze.
Ja mam ten srac od authora.Ten funguje ze se to vytáhne a skousne.Ale videl sei i ty s baglem,jak maj takovej votocnej ventil…
Podle mě to může mít dva důvody. Za prvé můžeš mít zavřený waterlock, což je takový kohoutek u náústku. Za druhé, náústky bývají z výroby „neproříznuté“ tzn. že ta část, které se rozevře když ji skousneš, tak není rozdělená. Zkontroluj si to. Jinak nevím.
no konečně konsturktivní odpověd děkuji ale nevím, kolik to má být prořízlý, camely jsem viděl doteď jenom na obrázku a v návodu píšou: DO NOT CUT.
tak znova… DO NOT CUT znamena, ze na to nemas brat zadnej nuz nebo neco podobnyho… jen to poradne prozmoulat mezi prstama, aby ten naustek v miste, kde se ma otevrit a je nariznutej, prasknul
tak blue maš u mně obrovské plus protože už se mně to podařilo! opravdu to chce „požmoulat“ mezi prsty a ono se to samo uvolnilo a prasklo. supr, ještě jednou díkec
Jediná solidní a použitelná rada zní – pořiď si Hydrapak!!!
Ja bych vedel o druhe solidni rade.. porid si slovnik :-) Hele nic ve zlem ale, kdyz tam jsou i obrazky z kterejch je to naprosto patrne… Teda vazne nektere dotazi me dostavaj :-))
Lidi, vzdyt nejsme americani!!! :-)
Mě taky některé dotazi vháněj slzy do očí.
dotaz, bez dotazu – hrad, bez hradu
Ale jo no :-)) Tohle snad byl jen preklep a nebo docasne zatmeni :-)
8-))) ze to ale bylo napinavy…
Uplnej thriler;-)
666er for ever!