Poznate nekdo nejaké bikehry? Odkial ich máte? Z akej stránky sa dajú stiahnu?? Dik
Poznate nekdo nejaké bikehry? Odkial ich máte? Z akej stránky sa dajú stiahnu?? Dik
Elastomania. Už nevím odkud, tak hledej, šmudlo :o) A když uhraješ všech 55 levelů, seš dobrej ;o) (pokud ti neva že je to motorka).
Dohrát ji nebylo problém, horší to bylo s těmi 14000 dašími levely, co sem stáhl z netu… to už pak člověka ani netěší
Páni! Honem pošli link prosím :o)
http://elastomania.com/levels.htm
Teď už je jich tam přes 16000… stejně jich nevyzkoušiš víc jak 300, tě to omrzí
Nevadí. Z akej stránky to možem stiahnu??
http://gnet-sk.com/…programy.htm nebo si sezen dave mirra freestyle bmx, mat hoffman pro bmx a pak je aj nakej sjezd, ale jenom pro PS, maximalne to pujde pres emulator.
co je to emulator?
takovej program co simuluje prostredi playstationu na pocitaci.
V zasade to nemusi byt pouze PS, ale klidne i 486 :)…
PS: kdyby mel nekdo stary dobry UFO, tak sup sem s nim…rad bych zaparil :)…ja to mam jakysi divny :)
nahodou ho mam doma:).. sem taky takovej herni gerontofil:)), nejnovejsi vec co mam doma je asi z roku 2000..pak uz to slo jen z kopce.. jestli tvuj email zkousne 3,5MB prilohu tak te to poslu:)
Hele – jeste dotaz – Crusader no regret – nemas? :)…ja to hral asi hodinu a od ty doby uz nikdy :)
ne ne, tohle doma uz nemam.. ale kdysi davno sem to hral:) jeste v dobe kdy moje Pentium 100 byl nejrychlejsi komp siroko daleko:)). jo a ted sem si stahnul Transport Tycoon Deluxe predelanyho pro DirectX.. takze uz muzu konecne vyhodit starou ISA zvukarnu co sem mel v kompu jen kvluli tomu:))
nekecej kdes to splasil?
nekde na netu, uz nevim.. ale mam to na hadru takze rad poskytnu:)
kolik to ma?
zabeleny 10.8MB.. muzu to na chvili hodit na web..
zabeleny 10.8MB.. muzu to na chvili hodit na web..
to by bylo fajn hned bych to sosnul;)
http://www.bikesport-plzen.com/…_windows.zip
pousti se tim ttdpatchw.exe .. preju rychlou prvni miliardu:))
dik uvidime jak se bude darit;)
Diky, uz jsem si to stahl…sice jsem se diky tomu musel venovat vecem do skoly, ale uz to mam :o)))
mne to nejde spustit :(
jo tak uz to jde … musi se spustit jeste ten .reg
no jo.. za zapomnel:) ale ste chytry kluci taxte na to prisli:)
Dikes :-)
Hod to tam jeste ne chvili, prosim;-)
mas to tam:)
Diky moc. Akorat jsem porad nezjistil, jak zprovoznit ten patch – on mi teda asi bezi, ale ve hre to podle me nema zadny efekt.
jak zprovoznit patch? staci to rozbalit, jednou spustit reg soubot ttdx.reg a pak hru spoustet jen ttdpatchw.exe.
Kdyz si prectes dokumentaci toho patche, tak by mel mimo jine umoznovat stavet mnohem vetsi nadrazi a spousty dalsich veci, coz nejde.
aha. tak to sem priznam sem ani nezkousel. ja sem byl stastnej jak blecha ze to chodi pod oknama:)
tycoona bys poskytnout mohl:-) taky sháním
aha vidím, že už si poskytl, sorry, nevšim jsem si:-)
To je skoda :) nemuzes to UFO hodit na net + navod jak to pustit na jakymkoli rychlejsim pocitaci ? :o)))…bych si to stahl v noci…
na to jsou ruzne programky ktere omezi vykon procesoru na slunecnici urco neco najdes;)
sezen si dosbox. jinak jestli crusadera nenajdes na aaargh.gameplanet.cz tak asi nikde :-) prip. zkus www.starehry.com ,, www.starehry.cz ,, kompost.wz.cz a zbytek se mi nece psat, kdyztak se ozvi na ajsikju.
ICQ…dik :)
dik za dobry zdroj starych her;)
zkus jeste tendle. http://www.the-underdogs.org fakt vychytanej. btw nej stara hra je podle me indiana jones and the fate of atlantis a legend of kyrandia. a ugh samozrejme. a atomic bomberman :-)
Kdyz uz jsme to tu tak pekne rozjeli nevis kde sehnat hru Paranoia? (aspon myslim ze se to tak jmenuje) Mel by to byt horor
… skoda ze mam stare excalibury na pude jenak bych rekl presny nazev
neni to phantasmagoria? paranoia byla myslim strategie.
jo jo jo to je ono
***************** ani po 54minutach hledani sem to nenasel. jenom odkaz na naky FTPcko ktery nefunguje. kdyztak to zkus ty: ftp://mirrors.blue.aol.com/…/phantas.exe .. pekne si mi zkazil naladu, jdu spat :-)
ja ti nerikal at to hledas:D
ale dik za snahu
ja si rad dokazuju jak sem skvelej a uzasnej :-) az se celkove probudim tak zkusim jeste DC++. stejne nemam co delat :-)
Jenom bych dodal, že Phantasmagoria měla v originále 6 CD… Tak to sem pak někdo hoďte na Web…;-)
kdysi sem hral demo a stalo to celkem za to.. ted si mozna koupim broken sword 2, videl sem ji ve sleve za 299.. kdyz sem ji hral kdysi tak sem mel spatne cracklou verxi a v pulce se mi vzdy sekla:( ale az dohraju datadisk k Baldurs Gate 1, to je nejnovejsi hra co mam v kompu:)
190kc, dokonce, dekuju:) tak ted mam hry na rok dopredu.. jenze uz nestuduju tak nevim jak to budu stihat:D
Myslím, že toho Crusadera mám – a s trochou štěstí jedničku (No Remorse) i dvojku (No Regret). Podívám se, až přijdu domů, ale jestli to chceš, vymysli nějakej způsob, jak by Ti to mohl Naprostý laik (já) poslat …
… na posílání mailem to asi bude dost velký …
Ja ted parim Spellcross:D
Jo, tak ten uz jsem dohral :)
ja uz to jednou taky dohral ale ted sem na to dostal znova chut tak to parim:)
na to ps se to menovalo No Fear Downhill Mountain Biking, ale je to stary jak… a nic moc
nekde jsem videl obdobu elastomanie na BMX, ale uz si nevzpomenu kde to bylo
Matt Hofman BMX – jedna z mala her, kterou jsem dohral do konce, je to super hra a dost me to bavilo, asi nekdy zavzpominam, pokud ji nekdy jeste nekde najdu.. :)
Me se o dost vic libi Dave Mirra Freestyle Bmx.Mat hoffman je na enginu tony Hawka takze je to takove nic moc treba v cele hre neni jediny poradny funbox.A navic v Mirrovi je vic triku a muzes je kombinovat.Ale oboje dokaze pobavit :-)
ahoj, existuje super hra na ps2 Downhill domination. vyberes si kolo, komponenty, hraje super muzika a je tam spousta trati a volitelnych rezimu hry, jako tech. downhill, freeride aj. Ale sehnat ji je problem, to fakt vim!
maj ji v metropoli v JRC
a kde se dá koupit ten emulátor a kolik stojí
co a kde je metropole JRC
Metropole je nakupni centrum (jako Globus nebo Tesco). je na Zlicine – konecna metra B, Praha
www.dnainternet.fi/pelit/english/ dej play
tady to je prdel http://www.mojehry.cz/gameinfo.php?…
dal som 1080 bodov jednym trikom:) kto da viac
15 080 jednim trikem. Vic uz asi nejde (ver mi, jsem v ty top ten pod nickem extrem;-)
se chci zeptat:-).nejaky jiny levely by nebyly?me to totiz docela chytlo:-)
Všeobecně Bike hry nejsou. Není totiž tolik lidí co by si jí koupilo (počítám stím, že si jí stejně od UK na východ skoro každej zkopíruje) aby se vyplatilo je programovat.
Prostředí PC Seriozní hra z prostředí kol je simulační strategie TdF a serie DaveMirra PRO BMX nebo Hoffman BMX. Pak tu je je ještě Trek Downhill a jedna Freeride hra. . Zpracováním to jsou spíš dema a úroveň 486.
Pokud se jedná o prostředí jedné stopy v terénu je to lepší. Pro adrenalin tu sou hry MTXtrax a MotocrossMadnes 2
Pak tu je ještě spousta blbostí (2D) hříčky (Elastomania, Freestyle BMX…)
Pokud se je podíváme na svět konzolí („Micro&Soft-Xsock, Sorry-PainStation and Ni tě do-GayCube“) je tu:
BMX: DaveMirra a Matt Hoffman
MTB: No Fear Downhill Mountain Biking, Downhill domination,
MX: MTXtrax
Důležitý upozornění na emulátory na PC, nic není na 100%. Takže reálně použitelném emulátor Boxu , PS2 nebo Gcube není. U Gcube to trochu lepší , ale emulátory PS1 sou nejdál, ale i tak to sou betaverze. Jinak i ze sebe výkonnějšího počítače udělají uslintanou 486ku.
stranky ne spíš hledej na P2P
To No Fear Downhill Mountain Biking a Downhill domination je primo na PC nebo jenom na PS?
Ne je to na PlayStation (painstati…)
No fear Downhill je na PS1 takže s nějakým emumátorem by to bylo trochu použitelný.
Pokud se jedná o DHD na PS2 tak na emulator zatim zapomeň
najlepsi emulator na psx jednotku je ePSXe
neni to sice bikehra, ale blbost je to pekna http://flashgames.borec.cz/…ec-drunk.swf
ja jsem usel 31 metru. :)
74:)
seš asi nakej trenovanej, ja jen 32 :( asi na sobe budu muset zapracovat
64m :)
55 metrů
zatim vedu! 78metru! ale myslim ze az to najde Fousac tak nemame sanci… :)))
Já mám 72,ale znám člověka, který dal nejakých 90, podle mě ale po 70 to jde nějak do háje, 70 mám asi 15krát,pak prostě spadne:)
pro ja?? proc zase ja ?:-| co si furt myslite, ze sem jako imrvere nalitej nebo co?? to ze si clovek rad posedi v hospudce na pokec, neznamena hned, ze je nejakej notor nebo co.. pcheee.. jenze tak to vubec nejni.. a kdo neveri, ma ve ctvrtek jedinecnou sanci se u pigiho ( http://www.e-stranka.cz/pigi )presvedcit i za doprovodu zive country kapely ( sok.webpark.cz).. ;))) (ano, toto je reklama ;)
P.S. neukazu vam nic, na AMD K5-II kloknuty 266@300MHz se to hrat neda.. :(
164m … jak se dostanete za 70m musíte hodně rychle kmitat myší:) Teď už mi to jde, ale už mě to nebaví. Každopádně hned po elastomanii nejlepší hra s cyklistickou tématikou:)
Už to nepij:)
Já sem střízlivej, ale nevypadalo to tak, podle toho, jak se ten paňác celou dobu motal:)
no nevim, máš to zřejmě dobře natrénováno na ostro:)
hele co to je to co mas na strankach ja sem tam krom toho divnyho nic nenasel, a nejako sem to nepochopil, vlastne vubec, co to jako ma bejt
To je kaleidoskop. Známej dělá design a webdesign, já mu k tomu dodávám kód, tak že je to taková reklama na nás. Ještě to není úplně dodělany, časem tam budou fotky, kresby, informace a kaleidoskop bude mít víc funkcí. Zatím můžeš jen jednotlivy segmenty otáčet a barvit je:) http://http:\www.dabraka.com
Aha, ja sem na to chvili koukal, pak sem si vsiml toho panelu nalevo, ale tam nic nebylo, tak sem tam chvili klikal, docela sem nechapal no
„PRE VSETKYCH PRIAZNIVCOV ELASTOMANIE“
vcera som sa dostal k nejakemu DH biku do elastomanie… podobne kangaroo red soil…
no ak ste este niekto prerobyli v LGRKite… povodnu motorku na MTB… tak PLS dajte vediet… a ked tak… tak poslite na moj mail :-) dikes…
a ze by si dal link to ne co?:(
poslem na mail ok ? :-)
No a co mi ostatní, na nás se vykašleš
www.onlinehry.sk/hra.aspx?… doporucujem zahrat masaker downhill :)