ahoj rozhod jsem se ze si koupim novej ram od apache jenze nabizej jen velikosti 16.5/19/21.5 a ja doted jezdil 18 nikde jsem taky nevidel jejich geometrii jakou velikost mam zvolit dik
ahoj rozhod jsem se ze si koupim novej ram od apache jenze nabizej jen velikosti 16.5/19/21.5 a ja doted jezdil 18 nikde jsem taky nevidel jejich geometrii jakou velikost mam zvolit dik
17 horní rámová 555 výška 425 19 horní 57 a 49 vše v mm jen si dej pozor na spoj karb.stavby-dole bude mít vakl at ti daj slevu a ty si tam daš podlozku a budeš v pohode p.s.delaj to všechny ramy
a kdyz si ho necham poslat z koloskopu tak jim to mam reklamovat spetne a jak tam tu podlozku vlozim ted jsem na to koukal a neni mi to mco jasny ? jinak ale moc dik za radu
dole je to uchyceny v patce imbus šroubem ten povolíš vyndaš a daš tam tu položku
fakt diky zkusenosti se hodej vzycky ty ten ram jezdis ze tovis jak ses s nim spokojenej myslis ze je 16,5 na 175 dobra volba
tady máš celou geometrii http://www.bike-eshop.cz/…web_16.5.pdf http://www.bike-eshop.cz/…ANITOU/2005/?…
Kdyby sis dojel do Prahy,budeš ho mít u Cyklo adama levnější. Jinak dnes sem na něm odjel první závody a neprask. Mizerná je barva, odloupává se.
to me zajima kolik tam stoji a jeste barva se odloupava na kov nebo je to jenom lak a jak ho mas dlouho ze se loupe?volil bys ted nejakej jinej dik
No,to ti říct nemůžu,jelikož jsem tam měl speciální slevu,ale můžu slíbit, že tak 2 ušetříš. Jinak ho mám asi měsíc, a loupe se až na kov a vmístě namáhání, tzn. pod šrouby, tak vzadu u uchycení kola, a u brzd,diskových, kde jsem ho přimáčknul šroubem( ten lak). O místě hlavovky, kde jsem lisovak složení už ani nemluvě. Ale už sem to sem psal všechny alternativy: www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Apache je samozřejmě nejlevnější,ale jestli máš dost peněz, tak buď mrkni na toho superiora,jak má Jenčnák, nebo na to LB,jak je zde v sekci foto,nebo přímo na jejich stránkách.
na koloshopu ho maj za 7900 na suprriora jsem koukal ale nevim kde maj samostatny ramy a hlavne nemuzu najit jejich cenik nevis kde je? myslis ze to samy bude delat barva u shamana
Já mám shamana, jsem myslel, že to víš s meho listu. Manitou by měl být ale uplně stejný rám, možná ale že je bez laku,protože by měl být lehčí. Mrkni na www.korinekbikes.cz/ tam dole nejdeš toho superiora za 8990, ještě by měl mít 20 a 21 rám.