čau potřebuji nová řídítka a nevím jaká chci je FR/DH šířka tak 680–710mm.dík
čau potřebuji nová řídítka a nevím jaká chci je FR/DH šířka tak 680–710mm.dík
jo a musej mít průměr 25,4
tak poradtě někdo
zkus pointy ale nevim prumer.. jsou to 680ky a model tusim SPEED
race control jsou pointy a za 19euro ale nevím jestli je má tink v shopu?
Speed Control High F6
Použití: Downhill, Dualslalom, Freeride, Trial, 4-Cross Šíře: 710mm Výška: 50mm Úhel: 9 stupňů Váhat: 450 g. Material: U6 Aluminium
# 135 355 černé # 135 356 stříbrné
Kč 599,00 (doporučená MOC)
a prumer maji 26.4 ty Speedy mam je taky
škoda já musím mít průměr 25,4
ja myslim, ze je to jenom preklep a ze to bude 25,4…
Neboj, jsou to 25,4mm…
tak proc jsem zmeril 26.4 sublerou hm?
a co mas za predstavec prosim te?
Nevim…ja to nemeril, ja sem se dival do katalogu :)
Nicmene presne tyto riditka vozim na klasickym predstavci a uplne no problem :)
tyhle vozim taky v normalni predstavci a o problemo…
nový FUNN Flat Out 710mm cena 890,– Kč
Ja bych sel urcite do oversize.Pokud trvas na 25.4 a nezalezi ti na vaze tak bych sel do ocelovych Brave Stiffe ty asi jen tak nepujdou znicit.Pointy ty starsi modely mi praskly.
tak já vemu ty Brave Stiffe
Jasne jeste zkus pockat na nazory dalsich a poradne vybirej treba obevis neco zajimavejsiho ty brave je jenom napad nevim jake maji prohnuti a tak.Ted jsem si vzpomel ze neco podobne dela i da bomb.Taky ocel ale jsou vyssi ale myslim ze za lepsi cenu.
Woodman asi 4 druhy od 800 do 1000Kč
nemáš odkaz??
Hehe, klidně se mi směj, ale já Ti říkám, pokud Ti na značce nezáleží, kup si Aricle stojej 4kilča, mají příjemnej tvar a držej… mám je na dir?áku i sjezďáku skoro rok a furt pohodička a znám i víc lidí co to vozí…
Taky je vozim a pritelka taky. Ted jsou na slalomakach, ale loni mi odslouzily celej CP DH i 4X bez problemu. Sirka je tusim 680mm a cena do 390Kc. Zahnuti by snad melo byt 5 nahoru 9 k sobe. Barva matna cerna.
a jaká je stránka na aricle
www.jsemuplnydebil.com a tam vedle me fotografie je odkaz na http://www.aricle.com.tw :)