Poradte nakej DH nebo MX dres levnej tak za 800 a aby byl v kombinaci treba cervene…cerne…sede..
Poradte nakej DH nebo MX dres levnej tak za 800 a aby byl v kombinaci treba cervene…cerne…sede..
Obavam se, ze za ty prachy zadnej nekoupis. Ja budu tak za 14 dni nechavat nejaky vyrabet, tak ti sem kdyztak hodim odkaz, az budou hotovy designy.
Na kolik vyjde vyroba? A kolik jich musis vzit? Ty ETbikes vypadaji slusne. :)
Oni to prave delaji uz od jednoho kusu, takze jsem minule dal kazdymu na zada jmeno nebo i cislo a sobe si udelal jeden uplne jinej. Vyslo to myslim kolem 700. (S tim, ze design jsem delal sam a nezapocitavam ho do ceny;-) ) Ted budu delat jinej strih a material, tak to bude o neco vic.
hele do toho bych taky sel za ty penize urcite :)
Napiš prosím, z jakého materiálu to budeš mít, jaké s nima máš zkušenosti (kvalita) a co je to za firmu (odkaz, kontakt)
jo napis to…a taky hod pak link jak to bude vypadat
etbikez.com/index.php?clanek=189 jsme to trosku odlozili;-)
ten FR je hodne dobrej
Minule jsme to delali z materialu „Mitril“, coz je neco na bazi Coolmaxu 100%PES. Ted zkusime vzit o neco drazsi 20%bavlna 80%PES. Kvalita je dobra, material prijemnej, ale trochu se vytrhavaji nitky (ale jezdili jsme v tom dost a treba Fox se vytrhava podobnym zpusobem, takze ok). Delali jsme to u www.zdm.cz, ale stranky maj dost punkovy;-)
Za 800,– opravdu MX jedině výprodej.
Nevím, jestli je to přesně ono, já mam totok: http://motokros-e-shop.azonic.cz/…dsdetail.asp?…
Jo eště,na 178cm vejšku je tak to L.
A koukam, že sem krapet opožděnej:-)
jj;-) ja to ozivil, protoze jsem si vzpomnel, ze chtel nekdo videt ty designy, az budou hotovy.
hele a naaahodou v provedeni s kratkym rukavem nebudou? :)))) jinak jsou pekny…
Budou. Jsi asi desaty clovek, co se na to pta;-) 2× je to zmineno i pod clankem.
viiiiiim,proto ten smajlik…:) kdyby tam nebylo furt to etbikez,tak by se mi libilo…:)
Trošku to povytáhnem :-)
k věci: normálně nosím trička, XC dresy, mikiny, atd. v Lku. Teď si chcu kupovat novej dres na FR, a přemýšlím, jestli když vezmu Lko, a narvu pod to ještě krunýř (661 Assault), nebudu vypadat jak nějakej rambo (prostě aby to nebylo moc obtáhlý, mám rád volný věci)… Počítají s tím ti výrobci, nebo si mám vzit radši XL?
Assault mam taky, normálně nosim Mko, dres mam Lko a je to akorát.
jo, tak dík. Když už seš tady…Má ten Assault odepínací páteřák? dlouhej rukáv to má mít, ale tenhle asi ne, že…:-( nikde sem nenašel nic odepínacího, tak se jenom ujišťuju
Nemá.