Už máte někdo nějaké zkušenosti s Giant Reign 1,2 a jeho stavbou MAESTRO? Přemyšlím totiž o dovozu z USA tak jdu pro radu starších a zkušenějších. P.S.Styl jízdy: Beskydy Díky
Už máte někdo nějaké zkušenosti s Giant Reign 1,2 a jeho stavbou MAESTRO? Přemyšlím totiž o dovozu z USA tak jdu pro radu starších a zkušenějších. P.S.Styl jízdy: Beskydy Díky
Skúsenosti z Čiech / Slovenska ešte asi nebudú lebo sa začne dováža? až koncom februára začiatkom marca. Recenzie na systém maestro z US sú kladné. Napr.
www.mbaction.com/detail.asp?… www.bikemag.com/…n/index.html
Jediné negatívum na ktoré som narazil údajne je pomerne vysoká hmotnos? pri nižšie vybavených modeloch.
Čosi sa dozvieš aj na http://forums.mtbr.com/…mdisplay.php?f=32
Pri menej náročných terénoch (beskydy?) by ti ale stačil aj Trance model s 10 cm zdvihu.
Mimochodom, ako to chceš spravi? s tým dovozom z USA? Tiež ma to veľmi láka keď pozerám na ich ceny, ale clo + doprava + DPH to celé pokazia. Doprava celého biku je drahá lebo taký veľký balík USPS neberie a US e-shop ti to pošle UPS či DHL čo stojí cca $350+.
v CR se prave beskydy berou jako tezsi teren (i kdyz kam se hrabou na slovenske kopce…)
Jo díky, už jsem těch recenzí ze světa přečetl docela dost, a proto že Reigna všude dost chválí a já jsem dost nedůvěřivý, a jak vspomenul Andrzej – Beskydy jsou tvrdé ježdění, tak se ptám na názor místní kritiky. Jsem odhodlán jít do větších zdvihů – proto Reing a ne Trance. Jo , nevíš teda kolik Reign 2 váží? To jsem nikde nenašel. To kolo mi pošle bratranec z US cca za 100 USD do Polska, clo platit nebudu, deklar. hodnota zboží bude nízká. Popluje to lodí cca 6 týdnů. mnělo by to klapnout, už sme takto posílali GT za cca 150 tis. Kč. P.S. Beskydářům zdar!!!
Tak to hodne stesti…drzim pesti :)
Ja bych teda nesel do Reigna, ale do VT, protoze jezdi uz trosku dyl po svete, ale to mas fuk :)
a bude se vt vubec dovazet?
Džez nade vše!