Zdar,prosim o vase nazory do ceho by jste spis sli? Myslim z techto dvou Author Instinkt x Kelly´s Majestic. Sem priznivec Authoru,ale ten Kelly´s me zaujal. Lepsi brzdy urcite a co vidla? Dik
Zdar,prosim o vase nazory do ceho by jste spis sli? Myslim z techto dvou Author Instinkt x Kelly´s Majestic. Sem priznivec Authoru,ale ten Kelly´s me zaujal. Lepsi brzdy urcite a co vidla? Dik
jejej, instinct s „k“, omlouvam se,ty jo to vypada blbe!!!
No tak to tu pisu jen at to hodim zase dopredu,tak zkuste pls.:)
A vubec nikdo se neozve, asi se nikdo nechce priznat, ze na nekterem z nich jezdi :-) Mam K. Majestic kupovany v lete 2004, nejsem teda moc chrtak, mam na nem zatim asi 2600 km. Na vidli si nestezuju (Axon S.RL), v porovnani s moji predeslou stoletou Marzocchi je to preci jen zmena ( vetsi zdvih, pobere i mensi nerovnosti, netece :-) – nema vlastne co). Ostatni chodi jak ma, krom klik, ktere se pri jizde ve stoje krouti, coz mne pri me vaze a vykonnosti ponekud prekvapilo.
nemam ani jeden, su dost vyrovnane, ja by som na chrtenie skor bral ten author, lebo kellys mi sedi iba 21.5 palca, co je uz dost vela, a authory maju myslim ze dlhsiu geometriu. Prevez sa na obidvoch a tak si vyber. Ten kellys ma trosku lepsie komponenty(hydrauliky)
tak jsem nevzal ani jeden, nejak me ty authory neberou
Lance bloguje…
.