ake mate s touto prilbou skusenosti? videl som ju za 3600Kc, da sa niekde kupit este lacnejsie?
ake mate s touto prilbou skusenosti? videl som ju za 3600Kc, da sa niekde kupit este lacnejsie?
Clovece moc Ti nepomuzu, ale jenom Ti muzu rict ze presne na tohle jsem se taky chtel zeptat, protoze ta helma vypada paradne a hlavne myslim ze bude plnit svuj ucel. Jinak jsem ji videl na Karlaku v Praze- BikeExpert za asi 3500 Kc ale jednalo se o model 03 pravda je ze nevim v cem se lisej snad krome barevnejch provedeni.
Myslim, ze krome tech barev je fakt stejna. Loni taky stala o 500 vic. Bohuzel neni levnejsi ani v zahranici (helmy tam jsou casto za tretinu nasmi ceny, takze se da dost uvazovat o doprave z USA)
Nechce se mi zakládat nove vlákno tak to hodím sem, nevíte někdo kde by se dala vyzkoušet XENka v Ostravě?? popř. nevozí ji někdo z okolí ostravy a byl by ochoten mě ji nechat vyzkoušet?? sháním velikost S
nikdo neví/nevozí?
Vybíral jsem mezi XEN a XAR. Koupil jsem XAR, je hezčí, novější a nakonec byla i levnější :-)
s tou cenou se celkem divím, všude jsem našel XAR dražší než XEN
Xar se dá sehnat kolem 2900kč.
Xen se snad už ani nedělá, nebo ano?
nedělá , ale sehnat se dá, v česku kolem 2500,– v německu za 2000,–
A co Hex, ten by měl jít sehnat i vyzkoušet bez potíží, váhově i cenově je na tom stejně jak Xen v německu
Na HEXe jsem taky koukal , pravě vybiram asi ze 4 helm a hex je mezi nima, ale víc se mi líbí XEN, pak ještě možná Recon od 661 nebo Variant od Bellu, problém je s vytzkoušením velikosti , všude v obchodech mají většinou jen L, jenže já mám malou šišku takže sháním S/M
U gira sedí uváděné velikosti (obvody hlavy) s vlastním naměřeným obvodem. Taky jsem se rozhodoval mezi Hex a Xen, a jelikož jsem Hex rozkřápal, vyzkoušel jsem Xen, a sedí parádně, velikost M. Obě helmy jsou dobrá volba.
Pozor na to bez vyzkoušení, ty helmy nejsou stejné. Mě Xar sedí relativně pěkně, ale Hex mi nesedl absoulutně, je uvnitř „placatěší“ a seděl mi na špičce hlavy, Xar je hlubší.
Eh, myslela jsem Xen, ne Xar.
Tak to mám asi abnormální šišku, že mi obě dvě, seděly dobře. :- D
šťastnej člověk.. :-)
Tak já jsem rozhodnutý to prásknout bez vyzkoušení. Velikost M by mi měla být OK a ten upínací systém mají tak variabilní, že by se měl přizpůsobit prakticky všem.
Kdybych na netu nezahlédl Catlike Sakana, tak bych už měl doma asi Xar.
HEX můžu doporučit, opravdu super. Vypadá velice dobře a ten systém zapínání s tím malým štelovacím kolečkem je bezchybný.
Beru zpátky, asi jsem si to blbě pamatoval. XEN mají o 400 levnější.
Mám Xen a spokojenost. Akorát jí chce vyzkoušet,předtím jsem měl Bell – o číslo větší než Xen.