Co říkáte na zapletená kola MBT-MOTEX. Jaká je váha? Máte je někdo? Na obrázku vypadaj docela dobře.
Co říkáte na zapletená kola MBT-MOTEX. Jaká je váha? Máte je někdo? Na obrázku vypadaj docela dobře.
váhá 2100gr
Vcera sem na ne koukal na sportlifu. No, vaha nic moc, ale zase za ty penize (MTB od 2400) je to celkem v pohode a ten chlapek rikal, ze by slevil (ale na pulku nechtel) :-)) Skoda, ze je nedelaj ciste pro kotoucovky bez brzdny plochy na vecka.
Sportpragu :-)
otázka není jen design, jestli je to nějaký bláto tak to zapleteš i levnějc na noname nábách :) bylo by to zajímavý na zimáká/bahňáka, protože ošlivý nejsou, ale zase ty náby asi moc utěsněný nebudou…
Nemyslel sem to jako zavodni kola na sezonu. Ale ted klidne i 3× do tejdne prehazuju plaste zimni za slicky na valce a to je dost vopruz. Myslim, ze jako „nahradni“ kola by byly v poho. web.: www.cyklo-kern.cz
jj taky jsem tam na ne koukal a sahal (Sport Prague). vaha setu by mela byt asi 2,1 kg. Vypadaj teda pekne, za tu cenu by to asi nebyl drahej experiment. Trosku se mi teda nelibil spoj rafku.
je tu vubec nekdo kdo je ma? uvazuju je na silnicku az doslouzi co mam… tak nasel nekdo odvahu?:-)
hele, neříkala si něco jako že si je nemám kupovat, že se na tom někde zabiju?:-D
hele, neříkala si něco jako že si je nemám kupovat, že se na tom někde zabiju?:-D
Ja to vubec nechapu. Pomoooc. Uz toho nechte nebo me uplne zmatete :)
Heh, já nic, já muzikant, ale ty tři žlutý byly fakt rychlejší…
haaaa padlista nevi ktera bije:-) to je svatek:-) ale jen mezi nama ja jsem taky zmatena:-D
kdyz ja vazim o 40kg min:-)
jen o 40? to máš dost:-D:-D :-*
Sorry,jsem si nevšimnul a dal to nejdřív samostatně. Takže bližšší info www.bobco-motex.com
johny-johny tobě ty kola nejak vrtaj hlavou.(Venca)
To teda vrtaj, akorát nevím, který výplet použít. Určitě bych ale nešel do SQF. Zdá se mi, že pravá strana je vypletená na jednu stranu a levá na druhou. Takže šikovný kámen a máme tu vrtuli.
ty kola vypadaj úpně stejně jako dělala Vuelta. Ty od Vuelty nic nevydželi. Asi bych do nich nešel
ty vuelty sem mel rok a v pohode, ted je ma sestra dalsi rok a v poho, akorat kdyz ji sejmul debil v aute a prejel ji predni kolo, tak sme museli dat 2 novy draty :-)
To jsou tak gumovy?
proste to vydrzely…
Vuelty mam 3 rok a bez problemu. Akorat jsou drobet tezsi.