Scháním pro ženu 14" rám v levnější třídě.16" Merida je veliká.Máte nějaký tip ?
Scháním pro ženu 14" rám v levnější třídě.16" Merida je veliká.Máte nějaký tip ?
to je bohapičowolekokotajaký freeride… :-) to nebrat.ale i tak děkuji…
Aha. Tak to se omlouvam. Ja nevedel. Ale 14" to je!
A co zkusit „dámskou“ gemoetrii? Měřím tak 162 cm a Arturova ASL v 16" mně hoví.
Tak 14,5" Meridu,nebo Meridu rady Cruiser(tak nak),ktera ma vetsi presazeni sedlove trubky vuci horni trubce.
GT ?
Na bikestore je RM Volcano 2002 za 4.485,–. Je to sice 16", ale mám pocit, že RM v této velikosti byly dosti nízké.
Pro tebe a Vilema… Myslite si, ze tu jde opravdu o vysku ramu? Jako ze ma sedlovku zarazenou na doraz v 16" ramu a nedosahne na zem? Ja si to teda nemyslim, ale o to tu nikdy neslo :)
Asi jsem to špatně naformuloval. Takže – mám pocit, že 16" rám RM se bude rozměrově blížit 14" rámům jiných značek.
ane,je to tak.16" rám je veliký právě v rozkroku.
Fakt? No to me prekvapilo. Obvykle se tu totiz jednim dechem mluvi o vysce a mysli se delka. To je pak jina.
Takze nakonec jsem to pochopil asi dobre:) Pa-dlisto,moc kombinujes:)
To se tedy omlouvam a doporucuju damsky ram s obema trubkama proklate nizko :)
ten je ohavný,fuj,fuj,fuj
U zenskych ide u VYSKU hornej trubky. Pretoze im dlho trva, ze sa neucia v kritickych momentoch zosadavat inak, ako zoskocenim obomi nohami na zem. A to si potom nabiju „kulaaa“.
Takze chapem, ze je v dalimilovom zaujme, abi si tie kulaa nenabila :-)
„ze sa neucia“ → „kym sa naucia“
ano,je to tak.mám přesně takový zájem :-) s bolavou ..... je po večerech nuda…
Koupil jsem ženě Author Versus ASL, je sice v 16" , ale je to dámská geometrie a myslím, že by ti mohl vyhovovat.
No ten je sice krátký,ale moc vysoký.Scháním co nejnižší výšku rámu.Psal jsem dovozcům a výrobcům a tak uvidíme.:-) Musím pochválit eurobike.cz za rychlost a snahu.
Nakonec jsem sehnal 15" rám do MAXBIKE.nemá někdo nějakou zkušenost.trvanlivost laku,provedení apod. ?
Co takhle 14" ram od pana Zaleskeho z Blsan? http://www.lucas-cycles.cz/index.htm
no,to je trochu mimo rozpočet :-)
no, kdyz jen trochu, tak by to stalo za uvahu, ne?:-)