• dalimil

Scháním pro ženu 14" rám v levnější třídě.16" Merida je veliká.Máte nějaký tip ?

0 0
    • kámen úrazu1  

A co zkusit „dámskou“ gemoetrii? Měřím tak 162 cm a Arturova ASL v 16" mně hoví.

0 0
    • Vilém  

Tak 14,5" Meridu,nebo Meridu rady Cruiser(tak nak),ktera ma vetsi presazeni sedlove trubky vuci horni trubce.

0 0
    • náčelník  

GT ?

0 0
    • náčelník  

Na bikestore je RM Volcano 2002 za 4.485,–. Je to sice 16", ale mám pocit, že RM v této velikosti byly dosti nízké.

0 0
      • Pá-dlista1  

Pro tebe a Vilema… Myslite si, ze tu jde opravdu o vysku ramu? Jako ze ma sedlovku zarazenou na doraz v 16" ramu a nedosahne na zem? Ja si to teda nemyslim, ale o to tu nikdy neslo :)

0 0
        • náčelník  

Asi jsem to špatně naformuloval. Takže – mám pocit, že 16" rám RM se bude rozměrově blížit 14" rámům jiných značek.

0 0
          • dalimil  

ane,je to tak.16" rám je veliký právě v rozkroku.

0 0
            • Pá-dlista1  

Fakt? No to me prekvapilo. Obvykle se tu totiz jednim dechem mluvi o vysce a mysli se delka. To je pak jina.

0 0
        • Vilém  

Takze nakonec jsem to pochopil asi dobre:) Pa-dlisto,moc kombinujes:)

0 0
        • Mamut  

U zenskych ide u VYSKU hornej trubky. Pretoze im dlho trva, ze sa neucia v kritickych momentoch zosadavat inak, ako zoskocenim obomi nohami na zem. A to si potom nabiju „kulaaa“.

Takze chapem, ze je v dalimilovom zaujme, abi si tie kulaa nenabila :-)

0 0
          • Mamut  

„ze sa neucia“ → „kym sa naucia“

0 0
            • dalimil  

ano,je to tak.mám přesně takový zájem :-) s bolavou ..... je po večerech nuda…

0 0
    • peetrys  

Koupil jsem ženě Author Versus ASL, je sice v 16" , ale je to dámská geometrie a myslím, že by ti mohl vyhovovat.

0 0
      • dalimil  

No ten je sice krátký,ale moc vysoký.Scháním co nejnižší výšku rámu.Psal jsem dovozcům a výrobcům a tak uvidíme.:-) Musím pochválit eurobike.cz za rychlost a snahu.

0 0
    • dalimil  

Nakonec jsem sehnal 15" rám do MAXBIKE.nemá někdo nějakou zkušenost.trvan­livost laku,provedení apod. ?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.