Chci comp s výškoměrem, s obvodem 2 kol a s bezdrátovým digitálním přenosem. Nikdo to nedělá, jen VDO má s analogovým přenosem, bojím se problémů s kvalitou přenosu dat, máte s tím někdo zkušenosti ?
Chci comp s výškoměrem, s obvodem 2 kol a s bezdrátovým digitálním přenosem. Nikdo to nedělá, jen VDO má s analogovým přenosem, bojím se problémů s kvalitou přenosu dat, máte s tím někdo zkušenosti ?
Este Polar nebo Hac4, ale nevim jak sou na tom s dvouma obvodama kol…
Polar mám jako normální tepometr bez cyklofunkcí, takže nechci kombinovanej teď kupovat…Dal bych VDO, ale mám obavu z toho analogovýho přenosu.
Ja mam VDO 12.6 Mam moc vytazeny dratky z toho drzaku na riditkach a jednu dobu mi to blbe merilo resp. merilo to jen nekdy. Ted uz to meri ale v pohode. Kdybych to nevytrh resp. moc nevytah, tak to bylo v klidu.
HAC4 pokud vim nema kodovany prenos, ale hlavu si s tim nelamu, to je dulezite pro silnicare, kteri jezdi v baliku, na biku jsem se se vzajemnym rusenim nesetkal.
s analogovým bezdr. přenosem nemám žádné špatné zkušenosti, rušení nebo výpadky nepozoruju.
Mam CM414,prenos je asi analog,nedela to zadne problemy.
Kočička! Haf!