Cau, nemate nekdo nahodou doma na cd nejaky zavody napr. Tour de France apod. .. shanim neco na zabiti nudy pri treninku na trenazeru. Diky moc Petr
Cau, nemate nekdo nahodou doma na cd nejaky zavody napr. Tour de France apod. .. shanim neco na zabiti nudy pri treninku na trenazeru. Diky moc Petr
tak to si psi sezen nejaky disordery, nsxka nebo krankdedy
No, me se FR a DH videa nejak neosvedcily. :) Je to vsechno stejny a za chvili to pekne nudi. Sehnal jsem nejaky zaznamy z Eurosportu v avi, tak kdybyste nekdo chtel, muzeme to nejakym zpusobem vymenit/poslat po netu. Ale cd nikam posilat nebudu, na to jsem moc linej. :)
Zatimco 200km etapa na Tour je kazdou minutu jina;-)
nahodou v rorskych etapach se toho dije .. a na rovinkach zase samy hozeny drzky…kouka se na to hezky :)
ale aspon jedou a slapou:)
Presne jak pise twist…vsichni tam makaj, takze cumis, jak se oni snazi a to je pro me desne motivujici :) a kor v horskych etapach, kdyz vidis tisice lidi podel silnice, nekteri tam pobihaji s holym zadkem, jini treba srazi borce nechtic z kola, Lance hodi drzku, Beloki svlikne galusku, Ullrich v casovce na mokry silnici hodi tlamu jaxfina, az jiskry litaji…no proste idealni na trenazer :)
mam 100mbit linku budu rychlej otevres mi FTPko ? :)
nemuzu, nemam verejnou IP…spis jestli mas ty FTP, pripadne mas-li aktivni pripojeni na DC++, muzem to vymenit tam…napis na mail a domluvime se
:( neverejna IP, Passiv
tiez by som mal zaujem, sice na vymenu tak vela nemam. Ak mate rychlu linku, tak celkom fajn je pouzit www.uschovna.cz
Jinak jsem nasel tuhle stranku :) aspon nejaky videa ke stazeni… avari181.mt.luth.se/cycling/ stranka je spis ale pro bezkare, protoze je tam hafo videii se studiemi bezeckych technik a zaznamy ze zavodu.
Zkus si stahnout něco tady odtud. Nebo mu napiš, podle mě toho musí mít spousty. http://www.tour-de-france.cz/video.asp
Z kazdeho rocniku Tour i Gira jsou k dispozici videa sestrihy vsech etap, ale setkal jsem se s tim predevsim v anglictine, myslimv Anglii nebo USA. Doporucuji, je to fakt super, a stare rocniky nebo sestrihy z historie jsou jeste lepsi. Ale kde objednat nevim, koupil jsem na miste.
Koupil jsem 4DVD se zaznamem TdF 2003 na amazon, nechal si to poslat ke znamemu do USA a ten mi to privezl. Na trenazeru se nedivam na nic jineho, je to motivace jako blazen. :))
Svitava je řeka řek!