• climber

Potřeboval bych koupit do garáže držák na bika na zeď. Kde se něco takovýho prodává? Máte nějakej osvědčenej typ?

0 0
    • Luka  

Parktool?? … nebo kdekoliv ve slusnym bikeshopu?

0 0
    •  

to uz tu dlouho nebylo :-) ale aby jeden nerekl, ze prudim, kde muzu :-)

mrkni treba na www.pedalsport.cz, pak nejaky zavesny systemy prodava i IKEA, bohuzel je nema na webu

0 0
      • czertd  

Ten „věšák“ z IKEA používám a je celkem slušnej. Jedná se o hliníkovou lištu přidělanou na zeď v které můžeš pohybovat s plastovejma „(no něco jako vidle od vysokozdvižnýho vozejku)“ na to pověsíš kolo za rám a na kratší háčky navěšíš pláště atd.. Mám to pověšený pod stropem, kdy se pod pověšený vejde normálně opřený kolo. Cena kolem 350,–

0 0
    • Radek Broz  

Kamos ma doma ty od Pedalsportu a vypada to takto: http://dolekop.com/photos.php3?…

0 0
    • sraldo lattrinny  

Nemáš nějakýho kámoše, kterej ohne kus drátu a přivaří k tomu přírubu? Tady na venkově se takový věci dělaj za flašku. :-)

0 0
      • climber  

My městský sme v hajzlu nejenom, že nemáme svářečky, ale navíc jsme i levý.

0 0
        • sraldo lattrinny  

No proto to svěřím kámošovi. Taky jsem nepobral moc šikovnosti. Možná když zajdeš do nějaký zámečnický dílny tak tě vyslyšej. Já jsem si takhle nechal udělat držáky přímo na míro a zeď a strop mám jak stromeček. PS. Pokud chceš věšet za ráfek mám pocit že mě tam něco zbylo.

0 0
    • BH  

Napr. BBB nabizi jednoduchy drzak (hak s podlozkou na pripevneni na zed- strop) za cenu 290,– Kc

0 0
    • dedek55  

Já je věším taky na zed'..ale držáky si vyrábím sám..je to o dost levnější..o)))
      http://album.volny.cz/…5/browse.php?…

0 0
    • BOREK  

taky řeším nejakej držák, asi si ho necham udělat od znamého a vrtnu si to. uz aby to bylo :)

0 0
    • fousac  

v nekterejch novejch vlacich couracich takovy pekny drzaky na biky maj, tam si ho tam skoc odmontovat… ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.