Potřeboval bych koupit do garáže držák na bika na zeď. Kde se něco takovýho prodává? Máte nějakej osvědčenej typ?
Potřeboval bych koupit do garáže držák na bika na zeď. Kde se něco takovýho prodává? Máte nějakej osvědčenej typ?
Parktool?? … nebo kdekoliv ve slusnym bikeshopu?
Mas dobrej vkus :)
:) Dekuji, ale ja nic jineho dost funkcniho, s dobrou cenou a kvalitou neznam.
Me to povidej :)
Povidam :D
Povidaaaaaaam,chci do Vrsovic:))
Na Plzen Vavro, na Plzen..
to uz tu dlouho nebylo :-) ale aby jeden nerekl, ze prudim, kde muzu :-)
mrkni treba na www.pedalsport.cz, pak nejaky zavesny systemy prodava i IKEA, bohuzel je nema na webu
Ten „věšák“ z IKEA používám a je celkem slušnej. Jedná se o hliníkovou lištu přidělanou na zeď v které můžeš pohybovat s plastovejma „(no něco jako vidle od vysokozdvižnýho vozejku)“ na to pověsíš kolo za rám a na kratší háčky navěšíš pláště atd.. Mám to pověšený pod stropem, kdy se pod pověšený vejde normálně opřený kolo. Cena kolem 350,–
Děkuji za odpovědi
Kamos ma doma ty od Pedalsportu a vypada to takto: http://dolekop.com/photos.php3?…
Kuwa ty stroje tam povesene jsou dobre jak „neco“.
To je vcetne tech drzaku prednich a zadnich kol nebo to se dokupuje zvlast? :-D
Nemáš nějakýho kámoše, kterej ohne kus drátu a přivaří k tomu přírubu? Tady na venkově se takový věci dělaj za flašku. :-)
My městský sme v hajzlu nejenom, že nemáme svářečky, ale navíc jsme i levý.
No proto to svěřím kámošovi. Taky jsem nepobral moc šikovnosti. Možná když zajdeš do nějaký zámečnický dílny tak tě vyslyšej. Já jsem si takhle nechal udělat držáky přímo na míro a zeď a strop mám jak stromeček. PS. Pokud chceš věšet za ráfek mám pocit že mě tam něco zbylo.
Napr. BBB nabizi jednoduchy drzak (hak s podlozkou na pripevneni na zed- strop) za cenu 290,– Kc
Já je věším taky na zed'..ale držáky si vyrábím sám..je to o dost
levnější..o)))
http://album.volny.cz/…5/browse.php?…
neco podobnyho sem kdysi davno kupoval v bikeshopu v Kotve… vodorovnej profil L na postaveni kola a uprostred svislej T profil s hakem na pedal
taky řeším nejakej držák, asi si ho necham udělat od znamého a vrtnu si to. uz aby to bylo :)
v nekterejch novejch vlacich couracich takovy pekny drzaky na biky maj, tam si ho tam skoc odmontovat… ;)