• kolombo

Tak dneska odpoledne do základů vyhořel bufet na Hřebínku v Jizerských horách. Tam už si asi pivo nedáme :-(

0 0
    • blue  

taky sem koukal ve zpravach… plyn je mrcha

0 0
    • Jogador  

Ještě že Pigi nevyhořel:) Jinak je to smutný,ale hlavně že nikdo neuhořel. Ale pořád lepší, než to maj bratři slováci, my nemáme bufet, ale oni nemaj ani ty Jizerky:)

0 0
      • blue  

no popaleniny 2. stupne na celym obliceji a rukach asi nebudou nic moc

0 0
        • Jogador  

Tak to pardon, já sem to nikde nečetl, ale počítal stim, že ted na chatach nikdo neni, jezdim na hory jen v lete:( Na lyžaře jsem zapomněl…

0 0
          • blue  

on to byl obcerstvovaci bufet a ten nestastnik je obsluha

0 0
    • Manas  

Mohl vyhoret ten na Maliniku a bylo by to horsi, kde bych se obcerstvoval po zdolani krpalu z Liberce … Nicmene je to skoda, loni sem se tam pekne zkrmil na bezkach .. ta jizda dolu … hehe :-)

0 0
    • JJ  

Skoda ho, dnes sem se tam chtel stavit, ale nesihnul sem to:( Doufam, ze zeleny aktivisti nebou branit stavbe novyho. Kde bysme jinak hasili bezkarskou zizen?

0 0
      •  

Zraněnýmu přeju brzký uzdravení a doufám, že na mém oblíbeném odpočinkovém místě vyroste nová bouda kde budou mít tu vynikající zelňačku a k tomu pivko.

0 0
    • Mamut  

Tak som sa prave vratil z Jizeriek…

Z bufaca ostala ohoreta latrina a velka kopa snehu, ktorou to asi zahrnuli, ked to horelo. Este dva ohorete stromy, ktore boli na nim.

0 0
    • zwwak  

To je mi novina.Předám to kámošům běžkařům dál.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.