Nazdárek. Tak jsem po delší době vyrazil do svého domovského území na Cibulkách v Praze a ejhle – skočky, dropíky, dvojáky – přiznejte se, kdo je za tím, rád pomůžu.
Nazdárek. Tak jsem po delší době vyrazil do svého domovského území na Cibulkách v Praze a ejhle – skočky, dropíky, dvojáky – přiznejte se, kdo je za tím, rád pomůžu.
o tom nic nevim, ale bydlim relativne kousek(klamovka). kde tam neco je? v kterych mistech? dik
No když vyjedeš úplně nahoru jako k fabrice, co se teď jmenuje Tellus a dřív to byly ZPA Košíře (pozor nezaměňovat s Jinonice), tak jakoby nad tou fabrikou vede chodník až nad golfový hřiště v Motole. No a uprostřed lesa je altáneka akousek za nim to je. Ale teď s tim případkem sněhu – no uvidíme na jaře.
se tam zajdu kouknout (az nebude snih a ja budu moct chodit) a nemej strach, k zamene nedojde (sem mistni a vim kde sou jinonice :-) jinak rikal Andy, ze stavi neco u bejvalyho bazenu. dik
Tak tam o ničem nevim a to tam chodim denně – pokud to není věc z téhle neděle a tři sněhové můstky. Ale prostoru je tam spousta – že bychom dali na jaře brigádu?
uvidime. muze bejt :-)
Hned na zacatku – kde nad bazenem zacinaj skaly je takovej jemnej dropik. Chci tomu jeste vymazlit najezd, ale uz i tkahle se to da.. resp. pokud se nebojis ze dopadnes a prolitnes pul metru kolem stromu.. :-))
Ze prolitnu kolem… toho se fakt nebojim. Se spis bojim ze neco trefim nebo netrefim v pripade dopadu :)
Ehm, v tom to prave je. Vyraz „prolitnes“ v tomhle pripade nebyl ne miste. Takze abych to uved na pravou miru: Dopadnes, ujedes asi 4m a je tam smrk jak buk! – proste ten strom jen tak neuhne.. Takze blbej dopad = ABS (Automaticka Brzda Stromem)
Pak chapu, ze s ABS to zastavuje rychleji nez s obycejnyma brzdama :)
aha uz sem myslel ze je tam smrk a hned vedle neho buk, v tomle pripade by se to dalo:-)))
Jen jsem chvíli nebyl a už se něco děje. Myslíš ten drop co se skáče jakoby shora z pole a pak se projede tou cestičkou na cestu „nad fabrikou“?