cau lidi, nemate nekdo fotku a-ganga PMka, rok tak 03,04? myslim ze zas takova nouze nebude tak pls piste linky nebo treba na maila.. diky moc
cau lidi, nemate nekdo fotku a-ganga PMka, rok tak 03,04? myslim ze zas takova nouze nebude tak pls piste linky nebo treba na maila.. diky moc
Nějak to nechapu. Voco ti de? To nemůžeš rovnou nepsat kde Vám prasknu Ageng?
Asi chce nekomu fotkou dokazat ze praskaji.Nakou fotku jsem videl na www.biketrial.cz
LOL… spíš by mě zajímalo jak by mi chtěl někdo namlunvit že nepraskaj .
jo presne vo to mi de, dokazat jednomu kamosovi ze praskaj, von mi proste neveri a uz me to stve:)
Je vidět, že na něm pořádně nejezdí. ;-)
a co a-gang 2005 – ten tam ma uz takovou vyztuhu + bmx patky.. a ten taky praska ??? když se to tak veme tak snad neni ram co by nepraskal :)))
Hmmm a kolik lidí ho má? Podlemě je moc novej na nějaký posuzování. Ikdyž mě a okolí to je už jedno, protože author (azone&ageng) už nikdy si asi nekoupíme. A to, že už nepraská mě rozhodně neukliní.
No takovy Banshee morphin tomu bych veril!!!
A co RB bandit? Skorostejný Jako Azone jenže s pořádným výrobním procesem. U Azony to Thayvanci pos… a už to praskalo.
Rozhodně máš pravdu, že sou firmy kterej rámy praskaj míň ,ale taky si to zaplatíš. Teda nevim jak někdo jinej ,ale já si za to klidně zaplatim . ;-)
No ja bych taky rad zaplatil za qualitu kdyby bylo cim. :-/. Navic mam HT RockMachina a nestezuji si.
A RM není kvalitní? Mě se zdá že jo. Jejich taky hodně ,ale nepraskaj tolik. Když tak jim můžeš poct :o)
Asi by takovej Matys nebo Miras „Bruce Lee“ meli jinej nazor :)))
To jo, nebo Márošák co jezdíval za RM. Nadruhou stranu Vagnerovic mašiny vydrželi hodně lidí, takže uvidíme jak vydržej kola po Dr.Kraus&Mr.Spaceman případně po Frkym.
Borci z Prokoprider.net (drive prokoprider.com) jezdi na ojetinach po Frkym a snad stale jezdi..
kdyz jsem se podival do tveho user-infa, tak jsem se nemoh' prestat smat – je ti patnact a reknes bez okolku vetu „já si za to klidně připlatím“ – pracujes? nepriplati ti snad na to rodice?
Pokud by mi bylo 15 bylo by to zuper ,ale si dávej bacha komu odpovídáš :o) 15 bylo Ritchiemu!
Jinak Genga mám jen z piety :-P a taky prasklího, nástupníka už mám (po dílech až na drobnosti) a je to HC. Rozhodně nic z kategorie rámů pod 10.
sorry, sypu si popel na hlavu…
Svitava je řeka řek!