Co mi radíte, do 8000,– : Staršího X-Verta Air – bazar, OK stav Novýho Skareba nebo něco jinýho?
kotoučovky, 80kg, drsnější styl XC ježdění
Co mi radíte, do 8000,– : Staršího X-Verta Air – bazar, OK stav Novýho Skareba nebo něco jinýho?
kotoučovky, 80kg, drsnější styl XC ježdění
ty si blazen!:-o uz si nekdy videl na vlastni oci skareba?
to víš že jo :-)
no ja se na nej ted zrovna divam,mam ho oprenyho o skrin a pri predstave drsnejsiho XC mam husi kuzi:-)
Jedná se hlavně o prudké brždění, jízda po kamenech, kořenech a max. 6-ti metrové lety vzduchem. Nejhorší je u nás písek, ale proti němu nepomůže ani diamantové potažení nohou – kdyby nějaké existovalo…
:-D v tom pripade rozhodne Skareb a nic jineho :-D
Z prednosti tyhle vidle, vzhledem k zamyslenemu zamereni, bych zduraznil zejm. prumer vnitrnich nohou 28mm (nebo kolik, kdyztak me opravte) a pak take vaha 1,5kg, coz dojem robustnosti jeste zvysuje… Kolik vazis probuh? 50 kilo i s posteli??? :-)))
28,6 mm :-)
prihod 500, kup si dj3 a mas vystarano
to zni rozumne:)
Vám se to směje a směju se tu s váma, ale já chci něco, co bude taky schopný celodenního nasazení = rozumná hmotnost. DJ3 se mi zdá býti trochu jiný soudek. Řadím se mezi chrty a né skokany. ;-D
tak to ti neni pomoci:-)
jo tak to je pak v klidu.6ti metrove skoky jeste vydrzi.prudke brzdeni nevim,mel jsem na nem vecka.
Zatím teda DJ3, má někdo jiný názor???
Se mi tak jevi,že si z kolektivu dělaš damske přirozeni…
asi máme stejnej sen
Probůh to ne! A je mi líto, jestli jsem někoho urazil! Jen jsem se pasoval na měkčího jezdce, než mě řadíte vy. Tak nevím co dál…
:-D
A co třeba Manitou Minute 2:00? Já zrovna jednu takovou prodávám a navíc za 8000Kč…Je rozhodně lepší než Skareb a X-vert dohromady:-).Lukster
Nabídka je super, jen by mi nezbylo na pumpičku a servis (kdo ví co potřebuje), takže nic… Navíc 1 500g mi tu moc nedoporučovali;-).
No, pumpičku seženeš už za cca 600kč, co se týče servisu – co bys chtěl servisovat po cca 2000km a váží cca 1600g.L
Máš u ní krk 200mm?
jo, 20 cm.L
Konkrétně bych potřeboval 220mm = 22cm, potom by to bylo OK… Včera jsem se splet.
ti jeblo… ale nic to bude dobrý x vert je dneska už vtip a ještě navíc dost slabej, a scareb na nějakou větší čočku je asi jako jezdit to na silnicče :)
Co teda doporučuješ jiného???
asi prehanam, ale ak by si naskrabal este 3 litre tak mozes mat Marzocchi All Mountain III so zdvyhom 130mm.
K 8 000,– jsem už 2000,– přitlačil, takže dík, ale ne.
Ja bych tam dal Marzocchi MX Comp stoji asi 8k a myslim ze by ti mela vydrzet i na trochu drsnejsi XC.
mx comp se dá sehnat za 6500kč…
Proc ne Blacka? :)
Nemám rád FDD, měl jsem do teď TPC+ a tak nechci klesnout. Nevím jak moc bych si pohoršil…
moc ne
nevidim v tom nejaky vyrazny rozdil…funkcne tomyslim ani nepoznas.
…FFD…
si asi přehlíd ty kotoučovky :D
on ma black nejakej problem s kotoucovkama?
no v priprade 160 mm kotouce snad ani ne, ale vic uz jo, videl sem jednoho chudaka blacka s 203 mm kotoučem a moc se mu to nelibilo
aha… on je na XC 203 kotouc docela bezna vec, co?
no manitou uvadi ze je to enduro, tak by to měl bejt už držák trochu, ikdyz pro nej by to mohla byt dobra volba
Pro kotoučovku Formula B4 (185mm kotouč a ne B4 Racing)by to mohlo bejt OK. Nebo ne?
Jo, to je uplne v pohode – to tam klidne dej 205mm…to ten black vydrzi hooooooooooodne moc dlouho. :)
Akorat jsem si myslel ze se bavime o brzdach :)
Osobne uz mam v Manitou duveru – maji dobrou politiku :)
Máš snad něco proti!? :-)
Ja jenom ze B4 nejsou brzdy, ale imitace :)
asi jooo ci co :)…pockame si :)
:-D
Zajímavý názor. Jestli se takhle vyjadřuješ ke všemu tak … :-D dík za radu. ;-)
nemyslím výšku – to tak 3 schody, ale dálku…
No, počítej stim,že pujde na doraz, mám ji nafouklou na 150 psi, na doraz normálně nejde, jen při hrubším zacházení. Schody snim taky dávám,ale ne skokem,jen je sjíždím,ikdyž 3 schody,tomu neřikám skok. No,jde oto jak chceš jezdit, si vyber,bud chrtacky,pak je dobra,nebo nějak hůř, a pak tu Rebu.
on skareb vydrzi relativne hodne.aspon me teda prezil.ne ze bych mu daval neustalej kour,ale vydrzel veci ktery jsem se bal ze ja nevydrzim:-).ovsem tedy nemas pri tom z toho skareba zrovna dobry pocit a porad si rikas tak uz?tak uz?:-)
Za tu cenu mas STANCE!!! Nebo toho DirtJumpera. Tose mi zda taky jako dobra volba..
Duke SL jsou teď na eshopech za dobrou cenu.