• vma

Chcem kupit nejaku vidlu Manitou okolo 4 az 6tis. korun. Vo vybere mi ostali tieto dva kusky. Jazdim vela (nad 10000km rocne), ale nie nejaku divocinu, niekedy dlhe zjazdy po rozbitom terene. Potrebujem pohodlnu vidlu a ktora bude maloudrzbova. Teda musim sa rozhodnut co je lepsie TPC alebo FFD, 28.6mm nohy alebo 30mm, lockout alebo RTWD. Prva polozka je z Axelu, druha zo Splice. Vdaka

0 0
    • jonti  

napis este aky mas bike, kolko vazis a ci mas kotuce.

0 0
    • Mooky  

no podobne dilema se tu uz nekolikrat rozebiralo … zkus si projit prispevky … jinak taky zalezi na tvoji hmotnosti a co na to chces za brzdy … ja sem presne tohle taky resil a minuly tyden sem si poridil Splice Super … vazim 70kg a budu na tom mit vecka … podle me ten splice vic vydrzi, mel by byt tuzsi a co sem zatim zkousel jen nasucho, tak ma hladkej chod a to ze nema lock out to podle me neni nijak velka vada, pokud nejsi zadnej chrt, tak ti obcasny zhoupnuti vidle snad nebude tolik vadit, pokud ovsem neslapes furt ze sedla … to je muj nazor

0 0
    • raceface  

Bejt tebou, pětikilo si přidám a koupim ve Velotrade.cz Marzocchi MX Comp za šest a půl litru… Splice jsem se teď úspěšně zbavil, Axela sem naštěstí nejezdil…

0 0
      • vma  

Vdaka za rady, som presne na tom ako ‚Mooky‘ – vaha 70kg, V-cka a nie som chrt. Troska mi vadi mazanie vazelinou – mam to na starej vidle. U novych Manitou este aj chyba Microlube, neviem, ci nebude nutne kvoli premazaniu rozoberat vidlu. Viem ze sa to tu rozoberalo x-krat, aj som to vsetko cital. Nakoniec to vacsinou konci tak, ze sa rozhadaju rodiny Manitou, RS a Marzocchi. Myslim si, ze najlepsie su prakticke skusenosti s danym pouzitim – niekto skace a niekto je turista. Otazka na ‚raceface‘ – co jazdis a preco si vyhodil Splice.

0 0
      • piskot  

na Bikestore se dá sehnat loňskej MX Comp za 5790,–

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.