co myslíte?..bylo bz pobuřující(nejakym zpusobem) vozit na kole fuji dres od looku?…nejezdim totiz za zadnz tym ani spolek..a chci abych aspon trochu ladil s kolem:-) (nejsem narcis..)…
co myslíte?..bylo bz pobuřující(nejakym zpusobem) vozit na kole fuji dres od looku?…nejezdim totiz za zadnz tym ani spolek..a chci abych aspon trochu ladil s kolem:-) (nejsem narcis..)…
Pro mě za mě si jezdi třeba ve skafandru :-))))). Navíc po pár kilometrech v bahýnku budeš stejně hnědej jak ti ostatní…:-)
Já nejsem narcis, ale ladič určitě ano. LOOK dres bych dal, jedině, když bych na kole něco od looku měl. Ale voz si, co chceš a buď v poho. Na názory ostatních se vybodni. Na můj taky, já jsem vyvoněnej jezdec, jak říká jeden můj kámoš spolujezdec.
když budeš vyhrávat ledaco ti projde. Když ne, nikoho to nezajímá :)
prave vtedy mu to neprejde a bude musiet nosit oddielovy dres so sponzormi
proč? ne každej se musí upsat. Znám dost lidí který jezdí na bednu a nejsou nikde v oddíle a ani nemaj sponzora se smlouvou…
ja zase nepoznam prakticky nikoho, kto by jazdil na bednu napr. v SP XC (slovensky pohar) a nebol v oddiele. Na maratonoch sa kde tu stane, ze je na bedni niekto nelicencovany, napr. vdaka malo jazdiacim zenam sa to celkom casto stava mojej zene. A este aj ona ma oddielovy dres ale bez licencie SZC (iba s licenciou SZOS pre MTBO).
dodal by som, ze na ich oddielovom drese su reklamy sponzorov ovela nenapadnejsie, nez na dresoch, ktore si kupis v obchode a dobrovolne robis reklamu firmam s ktorymi nemas nic spolocne http://www.extremebike.sk/…40403_12.jpg
U vas muzou v poharu jezdit lidi co nejsou v oddile? To je teda bordel.
mou ale nepocitaju sa do celkovych vysledkov poharu (do rebricku). To iste plati aj pre prvu ligu MTB.
Novinkou pre tento rok su licencie SZC pre ktore nemusis byt clenom oddielu.
Vznikli ako reakcia na novy SP v maratonoch.
Detaily mozes najst v tejto diskusii http://www.extremebike.sk/index.php?…
Pod nickom tibini je clovek zodpovedny za MTB na SZC
já nemyslel poháry at už v XC,MTB,DH,… prostě normální závody kterejch je všude hromada. Spíš mi šlo že dost lidí jezdí velmi slušně a nemá potřebu se organizovat a sponzorovat
Hele ja jezdim v dresu Scott i Specialized. No a mam GTcko je to uplne v pohode vubec mi to nevadi :)))
covece, ja bych prodal tu Fujinu a koupil si cely kolo od Looka, jinak bych v tom teda nevylezl :))) Boze…
Si delas prdel, ale ja se v jinym dresu nemuzu na kolo ani nalogovat :)
A teprve v jakym dresu sedis u pocitace :)
jo a dík za radu…hned zítra prodavám kolo za 35 a okamžitě kupuju looka nejmin za 120…semstudent a ja na to mam :-)
Hoj skafandr by byl lepší…ja byt žiletka :-)
Já mám kalhoty Dura Ace a na kole Campu.
ale to ti to musí blbě řadit ne?
to uz ale trochu prasarna je...... :-)
Maj dobrou vložku a když jsem je kupoval, měl jsem Sh.
to je drsný, to bych fakt nemohl
Mě zas smyk Chorus drží objímka Shimano.
Já mám objímku na smyk no name.