Máte někdo zkušenosti s klasickýma nábama Novatec ? Vypadají celkem obstojně a cena je velmi přívětivá. Našel jsem v archivu něco o problémech s vidlema Manitou, týká se to jen náb pro kotouče, nebo i těch klasických ? Za případné reakce děkuji.
Máte někdo zkušenosti s klasickýma nábama Novatec ? Vypadají celkem obstojně a cena je velmi přívětivá. Našel jsem v archivu něco o problémech s vidlema Manitou, týká se to jen náb pro kotouče, nebo i těch klasických ? Za případné reakce děkuji.
Přední v pohodě, zatím najeto asi 17000 km, po 10 tisících byly potřeba vyměnit ložiska za 150 kč. U zadní se pojebal ořech – praskla pružina co drží praporky, ořech ani pružinu jsem samozřejmě mesehnal.
supr naba za jeste lepsi cenu :)
jako supr je ten pomer cena/vykon :)
Jó dík, vypadaj dost sympaticky, asi do nich půjdu. 17000 km to mám tak na 10 let ;)
mám sice na průmyslech a jen chvíli od prosince ,ale zatím OK.Akorát se jednou uvolnil rychloupínák.Tak to teď dotahjuji raději dost na krev.To že nepasuje na některé vidlice mi v obchodě vysvětlili, že se tím myslí že kotouč je u některých pak příliš blízko vidle a nejde pořádně seřídit třmen.Ale co jsem proměřoval rozměry toho náboje, tak příruba pro kotouč je stejně vzdálena jako u deore. a rozměr osy-do vidle je standartní.
A nevíte někdo jak vycházejí oproti Sramu 9000 náboji (na disk tedy)?
Vyměnil jsem si naboje Shimana za Novatec,ještě jsem na tom nejel,tak jsem zvědat.Zdají se mi, že budou super.Co se týče Manitů tak ji mám a neshledal jsem žádný problém,sedí v ní jako od tam.