Nevíte někdo, jaký je kromě váhy a materiálu vzpěr rozdíl mezi sedly SLR TT a SLR XP? Cenově je mezi nimi více než 700 rozdíl. 30g za 700 pro mě nemá cenu. Co byste doporučili? Je nějakej shop, kde by se daly vidět v reálu?
Nevíte někdo, jaký je kromě váhy a materiálu vzpěr rozdíl mezi sedly SLR TT a SLR XP? Cenově je mezi nimi více než 700 rozdíl. 30g za 700 pro mě nemá cenu. Co byste doporučili? Je nějakej shop, kde by se daly vidět v reálu?
rozdíl je v tom, že TT vypadá spíš jako Flite a XP je taková lehounká šlupička.
Domnivam se, ze SLR bez titanu ti v terenu umlati…vis co…todle sedlo potrebuje totalni pruznost…(PS: po 1,5 roku neplanuju vymenu…)
ja taky ne, :-)
No, to sedlo proste odsroubujes a sundas, ale s tema telesnejma partiema to bude horsi…
Kdo si vezme takovouhle šlupku na bika, je masochista. Chci ho na silnici, na biku mám Fizik Dolomiti a s tím jsem spokojen…
prave ze na bika se mi zda lepsi nez na silnicu. Ono samo osobe pruzi krasne jako komplet, :-)
NJN…ale dokud jsi todle nevyzkousel v terenu, tak neuveris – pac je to fakt dost dobry a krasne to zobe vibrace…na silnici je todle sedlo az moc zbytecne pohodlny – tam staci neco tvrdsiho – takovy SLR bez kozenyho potahu, ale s cistym karbonem…moc velka mnamka. :)
SLR XP (extra padding) má tlustší polstrování, mohl by být tedy pohodlnější? :-)
Mám SLRko na biku, má na sebe napísané 165g, ale ktoré to presne je neviem. Kámoš má SLRko s nápisom 135g, ale to už nie je sedlo ale hromadná vražda spermií. Inak s tým mojím som maximálne spokojný, mal som už kopec sediel, ale toto je absolútna špička. Chce sa to len nezľaknú? toho príšerného designu čo vyzerá ako keby ste mali sedie? na sedlovke.
Dik za info. Ty mas SLR XP a tvuj kamos SLR. Mam se rad, pujdu do XP – navic je levnejsi…
No, aby to nebylo az tak jednostranne, :-). Potah sedla neni uplne nejtrvanlivejsi. Kdyz s timhle sedlem poradne spadnes, je dost pravdepodobne poskozeni. (jedno rozlomene uz jsem videl – jen mala cast, na kterou to krachlo)