zdravim, Jedou vam normalne stranky bikestore.cz ?, mne uz nekolik dni vubec, vzdy to zustane viset pri nacitani stranky (framesetu) a nevidim vubec nic.
zdravim, Jedou vam normalne stranky bikestore.cz ?, mne uz nekolik dni vubec, vzdy to zustane viset pri nacitani stranky (framesetu) a nevidim vubec nic.
V poslednich dnech parkrát vypadli, ale ted bezej v poho.
mne ani ted…
Prej jejich poskytovateli shořela základní deska či co, ale kolem 18:00 jsem podal úspěšnou objednávku a všechno v pohodě.
omlouvam se, blbnul mi firewall :((, uz to je ok
Nevíte náhodou jak teď funguje nebo spíš nefunguje bikestore.cz? Minulý týden sem tam udělal objednávku, všechno skladem, a furt se nic neděje. Na telefony se nejde dovolat a na vzkaz v tom kontaktním formuláři nereagují.
Ja tam byl pred mesicem a normalne fungovali. NA objednavky reauji celkem rychle ,ale na dotazy moc ne.
dovolená – a to jako fakt, měli závodní dovolenou
Díky. No minimálně to mohli někam napsat. Už sem si říkal, jestli nemám objednat jinde. Každopádně dneska už se ozvali, tak je to OK.
Tak balík dorazil a dost mě překvapili. K nijak drahé zásilce mi přibalili poslední tři čísla Pelotonu. Nevím, jestli to je nějaká reklamní akce nebo proto, že sem si trochu musel počkat. Každopádně palec nahoru :) Jen teda nevím, kdy to všecko přečtu, ještě nemám přečtenou ani půlku Vela :)
Tak ja som napisal objednavku (nad 8000 Kc) 11.7.2012 a ziadna odpoved, az na mail s otazkou co sa deje sa ozvali ze este nieco nemaju – po dalsom tyzdni (zasa na otazku v maily) mi napisali ze som im neodkomunikoval odpoved (a stacilo prejst maily, kde odpoved bola) – bikestore.cz NEBRAT!!!!