Zkóšel někdo z vás te akco jak to teď majó? Že pré přídete na krám a pučijó vám te odrušený kolo značký gété? jaký só podmínke? stačé občanko? nebe je tam¡náká záloho ?
Zkóšel někdo z vás te akco jak to teď majó? Že pré přídete na krám a pučijó vám te odrušený kolo značký gété? jaký só podmínke? stačé občanko? nebe je tam¡náká záloho ?
nechtějó ani občankó
možeš vo tem napsat troche véc? chtěl bech se to póčit, ale nébléžšé krám je vodsaď asi 20km kde to majó.a? tam nejedo nadarmo
zkus to česky, vím že to zvládneš :)
já so zvyklé z dědiny, tak po mně nechtěte mluvit ajk cajzl
možná se budeš muset zapsat do pořadníku
Uz jsem se byl optat. Chteji 20tkc jako zalohu + doklady. Kolo mas k dispozici na 1 den. Blby je to s vikendem – pouze od patecniho vecera do sobotniho dopoledne – proste pred zavirackou kramu musis bika vratit. Takze to chce jeste 1 den dovolene, aby jsi mohl testovat delsi dobu.
díkec.akorát v tech sračkách co só venko, je asi škoda to pučovat :((
20k je hodně,ale zas když to člověk protáhne. :)
Teta Máňa ti těch 20 klackö určitě půjčijö, ale nesmíš jí to pak protáhnoót hospodama.
takovéch peněz to by tetina dohromady nedala.bech se mosel na glavu postavit
ja umim i stojku.kdyztak se ozvy:-)
U Hanáka v Brně 20 000 Kč kauce, dva doklady, podpis smlouvy a vrátit umyté kolo. Svezl jsem se jeden den na blátě i sněhu (asi 30km v kopečkách kolem přehrady) a už vím, co bych si nikdy za ty prachy nekoupil.
Povidej, prehanej :o)
Ja si jej chtel taky pujcit, ale myslim si, ze poradne otestovat fulla, aby mi to neco reklo, pujde az v lete na mlate, a ne ted pod snehem ci v bahne.
Já se s váma mladíkama nemůžu srovnávat ve výkonnosti – stařík, ale svých 5000 km za rok v terénu dávám. Měl jsem ho ještě když jižní svahy byly bez sněhu. To co běžně stoupám, zdálo se mi na fulu GT těžkopádné s velkou ztrátou energie. Pohodlí? – jo, pokud se rozhodneš, že i v technických sjezdech si posadíš pr*el na 100mm zdvih – ale běžně si raděj stoupnu do pedálů. Zadní stavba mě zavazela – patou jsem mlátil do trubek.Top swing v uzavřeném prostoru před zadním kolem – nevyčistitelný nosič bahna.Kdybych měl zbytečných 70 tyček, tak je zainvestuju ještě před smrtí do hardtailu XC pod 11 kg. Tak se do mě pus?te, jestli vámn stojím za to. Zdarec.
Typické uvažování a chování krosaře na celoodpruženém kole – takže není co řešit.
jestli ten full proti hardtailu nejel,tak proste nejel.asi prave proto mam taky HT.myslim ze je to docela dobre pochopitelny nebo pro tebe ne?
Ono chce asi celopéro trochu zvykání. O GT píšou, že se z celopér chová při záběru docela solidně. Už mi končně dovezli můj prga full rám tak se docela těším až budu moc vyrazit. Jak dlouho třeba trvalo kovářovi než si zvyknul z HT na fulla?
okamžitě, to byla láska na první dotyk.
Jejda, myslel jsem, že se malinko rozepíšeš. Ale i pod láskou na první pocit lze vyčíst tvá spokojenost. Láska se mnody nedá vyjádřit písmem :o)))
no prostě s fullem bez zamykání pružení se mi líp jede do kopce i z kopce. Hlavně výjezdy terénem jsou snažší, mám pocit, jako by v tom pružení byl schovaný pomocný motorek.
jo kdyz ho nekdo potrebuje..:-)
No pockej, co je spatneho na zjisteni, ze se mi blbe (tezce) stoupa do kopce ? Sam mam v planu projet za jeden den stejnou trasu s vyjezdy, sjezdy a s ruznym povrchem, kterou znam z HT a pak jsem zvedavej, jak se budu citit.
Presne tohle jsem pred rokem provedl a byl jsem nadsen. Bohuzel samotnej ram neni k mani a komplet kolo je dost drahy. Skoda, ze podobna akce neni na NRS. Letos mam v planu pujcit s kamosem iDXC a Speedstera najednou, uz se tesim.
je
???
Samotnej rám nebo NRS?
to jsem taky nepochopil, co JE??
1. Je k mani idXC ram samostatne? nebo 2. Lze si pujcit NRS na den?
RÁM ID-XC 1.0 Frame Set Blue 26 990,– na
Dik. Na sterbovi stranky se moc nekoukam a na strankach Aspire jsem to nenasel.
No, byl to můj horkej favorit
Tak přesně stejnou věc jsem udělal. Půjčil jsem si fulla a projel si dobře známou tra?, která má všechny myslitelný povrchy a nástrahy, nadšením jsem hýkal a pak dlouhé dva měsíce nespal při čekání na rám.
p.s. a to jsem přešel z HT, který mělo 10,5kg.
Asi je to hodne relativni. Ja sem si ho pred rokem pujcil (iD-XC) a docela me nadchlo. Nutno dodat, ze srovnavam se svym ocelovym pevnakem. Prave se mi libilo, ze jede perfektne bez ztraty energie do kopce. Byl tam ten lepsi tlumic DT s lockoutem, kterej prakticky nebyl potreba. Z kopce kolo bylo proste odpruzeny (prekvapive :) a dovolilo i nepozornost pri cteni terenu asi jako kazdej ful. To je vse co muzu konstatovat ja, kteryz to na zadnym jinym fulu nejel.
Jarin s moravským dabingem :-D