Pro gramhonice: http://eshop.bikezone.cz/index.php?…
77g bez brzdových šalíků, 133g se špalíky :-)))
Pro gramhonice: http://eshop.bikezone.cz/index.php?…
77g bez brzdových šalíků, 133g se špalíky :-)))
Nový? nejsou až na materiál od roku 96 stejný? Jinak sem tohle …klasická hliníková trubička vedoucí lanko je však nahrazena plastovým praporkem s koncovkou, která zajiš?uje sepnutí brzd… měl a fak dobře se to schání až to prdne. Nebo štelování pružin fakt zuper. Člověk musí bejt fak fanda gramohonič protože to je nedotažený.
tydle jsou horcikovy – podstatne lehci
ze bych si je koupil ani neuvazju, ale vaha je to hezka
problem s plastovym praporkem se da vyresit tak ze se nepouzije – prostrcis lanko s bovdenem ( pravy gramhonic pochopitelne bez koncovky, ze) jednou celisti ze strany a je to – kupodivu to nevypadava a funguje
stelovani pruzin se da pomoct tak, ze pruzina se nepriheftne napevno k celisti tim placatym sroubkem ale ten funguje jako hacek ( das tam podlozku-kontramatku)
ale jinak se, ac take majitel mrazeku nijak nezastavam je to pruda na stelovani
No já ji měl tejden a stačilo. Končilsem s XC , gramy mě už nebraly atd.. vyčistil prodal a měl sem na komplet XL (1996) i s pakama Diatech tenkrát kultovka :o) LOL to byly časy.
komplet XL (1996)… myšleno LX
XL-shimano,mavic nebo sram?:-)).ja uz se radsi ptam,po tom co jsem videl pred chvili:-)
hele? :-) Jednoznačně tu chybí Pádlista
to jednoznacne.uz mi chybi jak mi vzdycky napraska:-),zacina se mi to libit:-)
Ahá, pán by rád SM :)
Hmm…znam je…vypadaj uplne stejne jako ty stary…mysleno timto i barva atd…akorat mi tvrdil, ze maj mit 75g a ne 77…hmm…
No..kazdopadne kdyz se tam daj titanovy sroubky, tak se to stlaci…a kdyz se jeste kus tech bazmeku odpiluje, tak to bude nula nula nic :)
vitej doma, gramobratre !
Toz nazdar :)
Akorat by nemusel delat jako povrchovku niklovani,ci co to je,jednak se to casem trochu loupe a navic je to tezky,elox by byl lepsi.
Dyt si to muzes sedrit…vzhledem k tomu, co na tech brzdach jeste musis udelat je to jednom jedna z nekolika veci :-D
Rozdil mezi klasickejma a horcikovejma je dost velkej.Kdyz jsem byl asi pred 3 rokama u Mrazka,tak mi oboje predvadel a rozdil byl fakt velkej.Zbytek se tu nedavno probiral,nejsou vhodny pro vsechny vidlice a sirky plastu.Serizeni je podle me super,chce to vsak premyslet a byt trosku sikovny.
POcitam, ze fotka v tom odkazu co jsem sem daval neni tech Mg, ale normalnich. Nemas nekde fotku tech Mg?
Provedeni je naprosto stejny,jen se lisi material pouzity pro vyrobu celisti.