Uvazuju o gripech ODI Ruffian
Jaky s nima mate zkusenosti? Nevite, kde se daj sehnat v Praze nebo na netu? Dik
Uvazuju o gripech ODI Ruffian
Jaky s nima mate zkusenosti? Nevite, kde se daj sehnat v Praze nebo na netu? Dik
V Praze je mas v Razzu v Podoli .. Jinak na netu standardne snad nikde nejsou, ale kdyz napises prodejci tak ti je urcite sezene… Jo a jinak zkusenosti jsou vic nez dobry ;)
O Razzu vim. Mam nejakej cennik a podle toho vychazej asi na 730Kc, je to realna cena?
Taky je ma Cizmi v 901 bikes, v Dookie je, myslim, taky koupis. Ta cena bohuzel takova skutecne je.
presne tak, ta cena je bohuzel realna. Jinak pokud si napises do nejakyho internetovyho shopu, tak ti je taky sezenou a budou o kousek levnejsi, ale nijak dramaticky…
k ty cene… zase to musis brat tak, ze ty gripy po sezone nevyhodis, ty objimky mas v podstate na porad a rukojeti vydrzi taky hodne dlouho… ja mam ty objimky uz zhruba ctvrtej nebo patej rok, rukojeti mam druhy
k tem Ruffianum – mel jsem je jako prvni, ale po case mi prestaly vyhovovat, protoze jsou moc hladky a subjektivne se mi zdaly moc tvrdy a malej prumer, vymenil jsem je za ty Rogue a ty se mi drzi mnohem lip, mozna jsou i malinko tlustsi
mam zkusenosti s Rogue – jsou sirsi, mekci a drzi se uplne vyborne.Eňo ňuňo
vozim ty tenky, tvrdy. Nejaky cas jsem si zvykal, ale uz bych nemenil. Perfektni, presne vedeni kola.