• black_raven

uvazujem o kupe tohto ruksaku: www.camelbak.com/rec/cb_prod.cfm?… s nim niekto skusenosti? je cena 1700 SKK dobra?

0 0
    • m.k.2  

Mám ho asi tři čtvrtě roku a max. spokojenost, je dost velký abys do něj dal věci na celý den, ale v případě potřeby se dá stáhnout popruhama. Co se týká ceny, tak nevím já jsem ho kupoval ve Státech asi za 50 bucků.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Oblečení)
    • Lister  

Pokud je to loňský model, tak bych ho bral. Nevím pokud už v roce 2003 používaly postříbřený vnitřek vaku, který zabraňuje růstu bakteríí. 22 litrů už je slušný stěhovák. Musíš si rozmyslet jestli tolik prostoru opravdu potřebuješ, jestli by třeba nebyl lepší menší ba?oh s větším vakem. Nezapoměn na staré známé pravidlo, které bohužel vždy funguje: Nezáleží na tom, jak velký máš bágl, ale vždy ho povezeš úplně plný. Takže kup co nejmenší, který ti bude stačit. Pro mě byla vždy jednička Hydrapack, ale ceny Kejmlů šly dost dolů a silně uvažuju, že letos koupím Mule za 1850 na Bikestore.

0 0
      • Meesha  

jj, ja kupoval Mule skoro pred dvema rokama a tenkrat sem za nej dal 2790… :-/

0 0
    • black_raven  

tak som ho kupil a po zhruba mesiaci pouzivania ho mozem len chvalit:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse