Pro ty, kdo maji rychle pripojeni (jsou to 3MB) a MS Media player a je to docela silne kafe. http://www.sweb.cz/…k/ohhell.wmv
Pro ty, kdo maji rychle pripojeni (jsou to 3MB) a MS Media player a je to docela silne kafe. http://www.sweb.cz/…k/ohhell.wmv
nemyslím si, že by to přežil
no to byla sila, ty kameny, au
myslim prezil
řek bych že přežil, ale.........fuj, uz nikdy nepojedu ze Slap do Štěchovic.
no zrovna nedávno jsem se dozvěděl že už tam nějaký biker umřel a možná i víc než jeden :( co se mě týče já už se nemůžu dočkat až tam pojedu, jak bude jen trochu lepší počasí!
zabilo uz se jich tam vic, mam pocit ze asi 5, je tam uz asi 3 roky zakas jizdy na kole…
ve štěcohvicích?:))
5 ne,já četl že dva,otec a syn…
no a i dalsi, ale nekdy jindy (pochopitelne)
Štěchovicich.....
pamatuju si, ze kdyz jeste byla citelna informacni tabule na zacatku stezky (tak 3 – 4 roky zpatky) ve Stechovicich, tak tam bylo, ze to neni bezpecny pro cyklisty a ze uz jich tam nekolik zarvalo. ted uz sla cedule do kytek, takze uz nas nikdo nevaruje;-)
hmmm, sice tenhle kout CR neznam, ale to ze tam pojedes je fakt urcite dobrej napad … :/
Kdyby nemel jezdit tam kde nekdo umrel nemohl by pomalu ani sedet v obyvaku. Rozhodne je to mensi hazard nez vyrazit na silnici.
jasne, mas pravdu, ale to jsem tim nemyslel a neni silnice jak silnice …
prezil to… a tusim nemal nijake tazsie zranenie…
to kecas, nebo to fakt vis ???
oh shit, oh fuck, oh my god… blbec
no tak zrovna tohle 2× jezdit nemusim stacila mi pred par lety jizda na orliku, pesina ve svahu ja na favoritovi a 15 m pode mnou voda, grr este ted mam sevrenou prdel
ještě, že nespadlo to kolo !
To uz tu bylo, ale myslim ze to prezil pac pak na nej vsichni hulakali at zustane dole.
jo dle toho rozhovoru byl OK a pokousel se vstat
pravej biker(no podle me spis peknej debil,ale to je ted jedno),nechal kolo neskrabnuty nahore.
to znam…prezil to
Tohle je možná taky starý, ale…
…ale to musi byt pekny hnup!!!
To se nevochodi :)
obezita je previt :) ale video ‚prezil to?‘ je fakt maso, dela se mi z toho blbe …
taky myslim že to přežil ale byl to hodně drsnej pád.
… a nechtěl si to prostě jen zkrátit?
Prezil,celkem v pohode.Akorat byl doskrabanej.TAkze mel chalpec stesti :))