• Luka

Biku zdar!

Potrebuji konzultaci od uvedomnele bikerske obce :)

Mam nizky tlak a moje telo se nedokaze zmobilizovat k nejakym byt jen lehkym sportovnim vykonum v brzkych rannich hodinach :) – jak ja rikam, do pul desaty telo spi, pak se pomalu probouzi a mozna v jedenact je ready to go. Mate nekdo figl jak to premoci? Rada bych rano pred praci trochu potrenovala tim, ze se v 6 vydam doprovodit svyho muzskyho na biku a zpatky se dostanu do 8 do svy prace. Cca 30km celkem.

Napadlo me vstavat jeste o hodinu driv a poradne se najist a napit, ale to co predvadi muj chlap, ze vstane, voblikne se a ve 5:45 vyrazi z domova jako strela, to fakt nezvladam.

Diky za rady :)

0 0
    • blue  

hodinu pred jizdou se poradne najist a napit mi prijde jako blbost, alespon me osobne se s plnym zaludkem moc dobre nejede, potrebuju minimalne dve hodiny, nez to v zaludku slehne, maximalne jen neco lehkyho a neprehanet s mnozstvim

v kolik chodis spat? mozna by to chtelo upravit celkovej denni rytmus, kdyz mas takovej problem s probouzenim

0 0
      • Luka  

No, prave, usinam kolem 21 max 22 hod. Jsem schopna prospat treba celou nedeli, kdyz me nikdo netaha z postele.

0 0
    • Lance  

prekonej to, zatnout zuby a vydrzet!!!

0 0
    • Daf  

Ja se nekdy nemuzu zmobilizovat ani ve 4 odpoledne :) Takze se nekdy musim nutit. Kdyz uz ale na tom kole sedim, tak je to ok.

0 0
      • Luka  

:) to ja taky, ale rano mam fakt kondicku na 5kmph prumer… mota se hlava, neni sila.. asi jako pri hladaku, ale ten to neni.

0 0
        • SavaH  

Luko, chce to hóóódně pít. Mezi 9. večer a 7 ráno klidně 1,5l vody a ještě než vyrazim do práce na kole (jako dneska ;o) tak 1/5l džusu s vodou. Máš pak vidět ten fofr do práce. Jídlo řešim až v jobu.

0 0
          • Daf  

Mozna kdybys dala mezi 9 vecer a 7 rano misto vody 1l piva + 0.5l mlika tak mozna jeste o neco zrychlis. Jidlo bude to posledni na co budes myslet :)))))

0 0
          • fousac  

tak zrovna vcera vecer sem zkousel hoooodne pit a ze bych byl rano nejak vyzname fit, to se rozhodne rict neda.. :/ vlastne az ted teprve prichazim k sobe..

0 0
        • Daf  

Chce to se najist. Mozna kaficko k snidani by nebylo spatny.

0 0
    • fousek  

No ja to resim tak, ze jezdim na kole do prace, no a rano to probiha asi tak: vstanu, myslim si dneska to na kolo nevidim tak se nasnidam umeju se atd. kouknu na hodiny a vidim ze uz autobus nestihnu tak skocim na kolo a jedu:-), ovsem nemam vpodstate zadny probleny se vstavanim, asi proto ze vetsinou chodim spat mezi 20:00–21:30, jo a vstavam v 5:25

0 0
      • Pá-dlista1  

Tak to ti zavidim. Vstaval jsem stejne, ale mam to ted bliz do prace, tak si jeste ctvrthodinku polezim. Nicmene dostat se do postele pred jedenactou povazuju za velikej uspech a je to nejspis tim, ze jsem neco neudelal. Kdy zijes?

0 0
        • fousek  

No to ja si nastesti nic nepamatuju takze vetsinou usinam s cistym svedomim ze sem nic neprosvih, no ziju asi tak od 16:00 do tech 20:00, ovsem sem tam jsou i vyjimky kdy du spat uz 19:00 nebo 1:00:-)

0 0
    • vlk  

je to jen o zvyku.Ze začátku prostě zatnout zuby.A hodně pít.To pomáhá.Spíše třeba v práci popíjet neustále čaj apod.

0 0
    • kovar  

mi třeba po jídle klesne tlak ještě víc, proto od dob studií, kdy jsem dopolední přednášky díky snídani prospal,už vůbec nesnídám, jen piju hodně tekutin a nějaké ovoce. Takže s tím jídlem asi ráno opatrně, spíš po trochách častěji.

0 0
    • LukasX  

Ja jsem se naucil brzo rano vstavat. Pokud mam nejakou motivaci (a kolo/bezky to rozhodne jsou) tak je mi strasne lito „proflakat rano spanim“. Probiha to tak, ze v pul sedme vstanu. Dam opravdu lehkou snidani (cornflaky) a kaficko (to mi zvedne tlak). Prevliknu se a v sedm sem na bezkach. Dve hodinky jsem na okruhu .. potom vykoupat, poradne najist a jde se do prace (1 za 14dni chodim na odpoledni, kdyz mam rani tak odjizdim v 5:50 z baraku – to uz na kolo fakt nestiham ;o) Chodim spat tak kolem 21–22h.

0 0
    • wroum  

vstan, dej sprchu, neco lehkyho k jidlu a panaka.

0 0
      • rb  

Konečně to někoho napadlo PANAKA :-).Taková Bloody mary po ránu.....A budeš jak rybka............

0 0
        • Pá-dlista1  

Ocka krvi podlita…http://ww­w.frs-scotland.gov.uk/FRS­.Web/Uploads/I­mages/VHS%20bl­oody%20fish.jpg

0 0
      • wroum  

este me napadla jedna vec. kdyz rano vstanu a jedu do worku, probiram se taky treba az do 10:30, ale kdyz si dam rano jednu rychlou souloz s pritelkou, proberu se velmi rychle a celej den je nejakej „lepsi
        a zivejsi“ a pritelka rika totez. 8-D

0 0
        • Mamut  

To je napad. Nech sa Luka vzdy rano vyspi s pritelkou ma tlak ok

0 0
          • Luka  

jo, to vam dekuju! Furt si tady stezujete, jak je tezky najit svolnou volnou bikerku a ordinujete mi nejakou na spani! … to sem se dockala zachazeni, hruza! :)

0 0
            • blue  

chces tim snad naznacit, ze jsi volna svolna bikerka? ;-)

0 0
            • Mamut  

A este by mala mat tiez nizky tlak po ranu. To by mala tiez motivaciu to riesit podobne. Ale taka sa bude asi tazko hladat. Mam sice priatelku bikerku s nizkym tlakom, ale jak ju poznam, o 6 rano ju neukecas.

0 0
    • Jester  

Porid si deti. :-)

1. V 5:45 jsou uz davno vzhuru a ty taky
      2. Budes se tesit na kazdou chvilku, kdy budes moct vypadnout na kolo a kolik je zrovna hodin ti bude ukradeny

Vlastni zkusenost.

0 0
      • Lance  

nemaluj deti na zed

0 0
        • Pá-dlista1  

:-D

0 0
        • Luka  

Mas bod, si prvni kdo me dneska rozesmal! :D

0 0
          • Dura  

Přidám vlastní zkušenost: abych byl s rodinou co nejvíc, trénuju buď brzo ráno nebo večer potmě. V okolí jsem za exota, ale v týdnu vstávám v 3:30, v 3:45 sedím na trenažéru a začínám lehce (!) šlapat. Přitom se probudím, posnídám dle chuti a za půl hodiny můžu začít s hlavním motivem tréninku. Takže začít lehce, probudit se a přidat dle potřeby.

0 0
            • Darkson  

no tak ty jsi malej šílenec! „ve 3:45 sedím na trenažéru“…to já touhle dobou občas taky dupu s Lancem na vrcholky Alp, ale naštěstí pouze ve snu:)))

0 0
              • Lance  

Sice Te neznam,ale je fajn a tesi me,ze se Ti o mne zda,jen to neprehanej s tim dupanim:)

0 0
            • McBlacky  

´tohle už teda do mojí definice jízda pro radost nespadá ani omylem. Stojí to za to?

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Andrzej  

pust si vzdycky Boba a Bobka…

0 0
    • Lada1  

zkus se zrana trochu posexovat. to ti urcite zvedne tlak

0 0
    • strady  

Vstavam v 4.50, os.hig.,oblíc­t,nejím a 5.10 vyrážím 7km do prce, je to lepší než autobusem, či autem,člověk je pak hned od rána takovej „nastartovanej“… nebo se tak aspoň cejtim no :o).

0 0
      • Lada1  

„os.hig.“ – co to je ??

0 0
        • Pá-dlista1  

Ranni japonsky ritual. Volne prelozeno by to bylo neco jako osobni hygiena.

0 0
          • strady  

Přesně tak, díky pá-dlisto :o).

0 0
            • strady  

Jo teda ale já se myslel, že to je celosvětovej a ne jen Japonskej??… Mám mezery teda no…

0 0
              • Pá-dlista1  

os.hig. je pouze japonskej a na nekterych ostrovech neni vubec rozsireny.

0 0
                • strady  

Tak to diky za info., sem nevěděl.

0 0
                  • Pá-dlista1  

Neni zac. V tech stavajicich oblastech uz je taky pomalu vytlacovan silicim vlivem pravidel pravopisu.

No kdyby te to zajimalo nejak vic, tak se obrat na pana Hajskeho.

0 0
    • Martinson  

Když je tepleji jezdím do práce na kole a první kilák mám z kopce a je mi strašná kosa. Když se víc navlíknu, vezu odpoledne plnej batoh zpátky. Výkon moc nepodávám prostě jedu ještě se zalepenejma očima. Klíčový je odhodlat se a vyrazit. Tlak mi zvedaj pražský řidiči.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.