Nevite nekdo, za kolik se u nas pordavaji predstavce Thomson Elite X4? Diky.
Nevite nekdo, za kolik se u nas pordavaji predstavce Thomson Elite X4? Diky.
Zkus se zeptat v Programcyclu v Praze nebo tusim v Plzni v Ebole? Treba je dokazou sehnat…
myslim ze dop. MOC je 3490,– pekny, co
Pěkný, na 120mm sundali 25gramíků, ale starší verze dotahování na sloupek se mi zamlouvá víc nejen kvůli bezpečí.
dyt ta váha je pořád ukrutná, nechápu proč je to tak drahý
jo v Ebole jich ma ted vagon! Ale cenu presne ted nevim!- podivam se! A ty starsi maj taky ty se mi zdaj taky zajimavy!!
Zkus se, prosím, mrknout, díky.
taky by me ta cena zajimala´jak u tech X4 tak u tech starsich
Diky
Sháním stejný představec a nechce se mi dávat 3.500,– v Progrescycle… Nevíte jestli se dá někde u nás sehnat za rozumnější cenu? Na e-bay vychází zhruba na 1.800,– včetně poštovného…
Kdybys objednaval, vzal bych predstavec i sedlovku.
Pochybuju, že by si se dostal v ČR s cenou pod 2900,–.
Já taky, ale za pokus to stojí… Dobrých 6 stovek k dobru.
presne tak, v USA na eshopech vychazi na 1700, takze jeste nekoho kdo to priveze… :)
za tuhle cenu bych se taky o 1ks hlasil
a kde presne?
tak oprava, ted koukam a vsude je za 80dolaru (takze asi 2000Kc) ale kdyz jsem ho kupoval tak vychazel kolem tech 1700… Jinak ten predstavec mam a za urcitych okolnosti bych se ho i zbavil… :)
za urcitych „vymenim za FSA“ okolnosti…:-D
no asi ne… ted koukam na ty vahy a u Vokolka pekne kecaj… :(
:-D :-D :-D copak pro pana uz neni tak dokonalej jako este pred mesicem? Ze by prebejvalo 20g?
dokonce vic! :) pres 50g… :)
Tak je to správně! A 120mm Tune bys nechtěl? :oP
mam 86Kg toho se celkem bojim… :/
nevic ted koukam ze ani nejsou zas tak lehky… :)
Ale luchsusní :o)
tomu ale on nerozumi… :-D
Ty o tom zase umis jenom kecat a pritom vozis takovou tezkou kravu… :)
ja ho snad sundam a zvazim… :-)
to nedelej, rozbijes si vahu… :)
Jak je dlouhej?
120mm 10stupnu
Kdybys centak upiloval, tak ho beru :)
ho klidne upiluju ale pak myslim ze bys ho asi prave nechtel… :)
Jen klidne piluj, beru ho! :)
no nevim na co bys ho pak nasadil… :)
Ja bych ho mozna bral, prodavas i sedlovku ?
Objevil jsem THOMSON v jednom obchodě v Belgii. X4 za 65 EUR a sedlovky 89 EUR (rovná i ta druhá). U představců inzerují všechny délky i sklon. Poštovné je 29 EUR. Kdyby se někdo chtěl podělit o poštovné tak napište.
Dej schvalne link, jestli nemaji i neco dalsiho zajimavyho.
29 EUR postovne? to nemyslia vazne…
Czech Republic : 29,00 €
a „smajlík“ za tím není. Tak nevím. Jeden známý mi z Belgie posílal dva blatníky na FSR a jedno CD s fotkama a na balíku bylo poštovné 8,5 EUR takže předražený to asi nijak výrazně nebude. Pokud víš levnější shop – napiš.
to ze tam nemas smailiky som si vsimol. to postovne je fakt vysoke. z anglicka z chainreactioncycles je 10 libier. v ramci EU z bikestore.cc je okolo 12 EUR. Takze predstavec z belgicka je za dobru cenu, ale ked to zratas aj s postovnym tak to vyde takmer rovnako ako z anglicka. Kapisto?
Myslel jsemm, že oni tam nemají „smajlíky“. Kapisto!? ;) Z Anglie je sice levnější poštovný ale zase tam ten představec stojí tolik, že už při dvou kusech se to vyplácí z Belgie. Proto se ptám tady. Kapisto II!? ;)
Z toho Rakouska docela dobře vycházejí pláště – díky za odkaz.
moj prvy prispevok bol o drahom postovnom. ono drahe naozaj je. kapisto? ale viem o co ti ide. peace :-)
V porovnani s cenama posty po republice mi to prijde docela ok.