tak si poslechnete jak jsem jako idiot naletel skze svou duverivost na inzerat na i-velu. Nejakej clovek tam nabizel nejaky komponenty a mezi nimi i predstavec morati-i rekl jsem ha, to je ono, co potrebuju na sve kolo. odepsal jsem a behem chvilky mi prisla odpoved, ze je predstavec jako novy, ale ze je z brna a ze mi posle fotku at se rozhodnu. Rekl jsem si nu dobra tedy a rozhodl se ze si udelam radost. Pote mi dotycny ( na zpatecni adrese je uveden Robert Novotny z Brna) jeste napsal, ze byl sluzebne v Mostu a proto bude podaci posta tam. A to me asi melo trknout, ale necekal jsem svinarnu. Vcera kdyz mi prisel uhledne zabaleny balicek jsem se malem vzteky neudrzel-vytahl jsem z nej bezceny smejd (sice to byl predstavec) ale tak z nejakeho suprmarketoveho kola. Ja vim asi sie mi budete smat, ale pres ruzny bazary uz jsem toho takhle nakoupil vic a tohle se mi stalo poprve. Nejde ani tak o ty prachy, jako spis ze jsem skutecne chtel ten Morati :) ale hlavne ze uz nikdy nebudu nikomu verit na bike net-bazaru a iluze ze by mohla fungovat slusnost je pryc. Az dosud jsem mel pocit, ze kdyz po nekom z druhyho konce rep. budu chtit, tak mi to posle tak jak deklaruje a ja se nebudu muset jezdit na kazdou ptakovinu kouknout, a naopak -ALE NE! Tolik moje vcerejsi zazitky C