Nevíte, kde sehnat náhradní páku k Maguře HS-33 (2001) a jaká je tak zhruba cena? Jde mi jen o vlastní hliníkovou páku. Díky.
Nevíte, kde sehnat náhradní páku k Maguře HS-33 (2001) a jaká je tak zhruba cena? Jde mi jen o vlastní hliníkovou páku. Díky.
zkus dovozce,ale pochybuju,nebo Bunny Shop Pepy Dreslera.Karbonove nahrady dela taky RB Design www.rbdesign.sk
ze si ju ulomi;) velmi lahko sa ulomuju, musis ich mat na rajdach fakt len tak slabo dotiahnute aby isli rukov otocit, potom sa az tak nelamu
Taktak, ulomil :) A už jen přijít na to, kdo to tu vede skladem (a za normální cenu), nebo kdo to umí vysoustružit. Když bude nejhůř, tak to objednám v USA. Pěknej vopruz kvůli páčce :))
tie packy sa lamu jak zapalky… ale inak je to fasa brzda:)
mohu potvrdit… taky jsem je utahoval, utahoval, utahoval a najednou lup! Ale zatím tam ještě drží, tak doufám, že je nikde neurvu…
A kde jsi teda sehnal náhradní a za kolik?
skus ten dresslerov shop… www.dressler.cz
Tak to ti muzu naprosto presne rict. Vysoustružit to nedokaze nikdo :)
.
no ja mel to samy a sehnal sem ji za mesic z nemecka!!! Musis sehnat nekoho kdo umi dobre nemecky a zavola ti do Magury!!! V Plzni je to Ebola bikes!!
Kočička! Haf!
oživím tohle mrtvé téma.
je možné dát na hs33 shimano páky?
Magura páky nejsou totiž nejlevnější
děkuju
Ne, magura ma uzavreny system. Existuji paky jinych vyrobcu, povetsinou na trial, cenove vsak vetsinou jeste drazsi jak magura.
Pokud by nevadila 4 prsta, tak tady za 1360,– par.