neviete kde by som v prahe mohol zohnat dioptricky klip do RP Ekynox SX? Musi sa objednavat a cakacia doba je min 10 dni.
neviete kde by som v prahe mohol zohnat dioptricky klip do RP Ekynox SX? Musi sa objednavat a cakacia doba je min 10 dni.
Zkus si zavolat do bikeranche.
tam som bol vcera a nemaju skladom :-(
a proc ne cocky?
cocky boli v pohode, ale vzdy nejaky problem – bud som ich nejak pretrhol, vypadla do umyvadla, chytil s nie celkom cistou rukou a pri dalsom pouziti oko stipalo ako svina, jednoducho ten komfort nebol nikdy podla mojich predstav a po 4–5 hodinach sa oku dost ulavilo ked som ich vytiahol. Ale nebranim sa im a klip chcem mat prave pre moznost volby – mam ho na stalo a ked sa vratim k cockam bude to dobry zicher ak prave bude vyssie spomenuty problem. Iba je to financne narocne.
Mam stejnou zkusenost, nesmis se nechat odradit. Jsou to jen zacatecnicke problemy, chce to jen cas a proti ‚sklenenemu‘ reseni maji cocky VSECHNY trumfy. Oko si zvykne i na celodenni noseni. Manipulace chce jen trochu cviku. Umyt si ruce neni problem. Doporucuju zacit s nekterymi jednodennimi cockami, napr Focus Dailies. Jsou velmi drahe, ale pro zacatek vynikajici – po pouziti se vyhodi a mas klid. Pozdeji muzes prejit na ekonomictejsi variantu. Mnoho let jsem jezdil s brylemi a neda se to srovnat.
ja nosim cocky uz dve sezony – a je tie problemy su sposobene len mojou nedbanlivostou :-)) tiez este nemam 100% jasno a bezpochyb to vyjde lacnejsie a budem menej obmedzeny vo vybere bryli. Este sa rozhonem – kazdopadnem ten klip mozem dokupit kedykolvek, preto kupim RP s moznostou vsadenia klipu. Mal som tri druhy cociek a posledne Johnsny boli fajn len zase nepokryvali dostatocnu plochu oka.
Tak se skuz zeptat v Peku ve Vrsovicich. Asi to tam nebude nejlevnejsi, ale od RP tam toho maji dost.
aku maju adresu?
vrsovicka 466 ?
Zkus primo distributora v kontaktech na www.rudyproject.cz. Ja to udelal v pripade celych bryli a privezl mi je az domu a za rozumejsi cenu nez na krame. Pravda nejsem z Prahy a tak nevim jak se na to bude tvarit ten tvuj :)
Anebo ekonomická varianta: Axon Gear 1 (340,–Kč) + klip (cca 80,–Kč). Nevěřil jsem, že za ty peníze je to použitelný, ale je to nositelný v naprosté pohodě. Samozřejmě Axony s RP nechci srovnávat, ale pokud převálcuju Axony, tak rozhodně brečet nebudu ;-)
alebo nieco medzi – Briko s klipom za 2.200 s tromi sklami priamo v cene.