Jaky sou rozdily mezi octalink osama Shimano BB-ES70 a BB-ES71 nebo vseobecne mezi BB-ES?0 a BB-ES?1 ? Nekde na www pisou, ze jedny jsou pro stary octalink kliky a druhy ze pro novy. V krame mi ted rekli, ze je to fuk. Tak jsem zmaten. ??
Jaky sou rozdily mezi octalink osama Shimano BB-ES70 a BB-ES71 nebo vseobecne mezi BB-ES?0 a BB-ES?1 ? Nekde na www pisou, ze jedny jsou pro stary octalink kliky a druhy ze pro novy. V krame mi ted rekli, ze je to fuk. Tak jsem zmaten. ??
Nekde jsem cet ze ty s jednickou maji anti korozni ochranu i uvnitr osy. Dava to smysl, ponevadz novejsi kliky mely jiz derave upevnovaci srouby. Jinak z vlastni zkusenosti mohu rict ze je jedno co koupis vydrzej zhruba stejne. Me by zase zajimalo jakej je rozdil mezi ES51 a ES71 obe jsem mel v ruce a zda se mi ze je rozdil akorat v plastove leve misce u ES51.
Prvni cislo by mela byt ‚sada‘ … 70 xt, 50 asi deore atd … aspon se tak zda z ceniku.
se prej liší antikorozní úpravou vnitřku duté osy ESx1, nebo? se začaly na kliky dávat integrované stahováky, tudíž je vidět skrz a voda se tam lehce dostane, jinak je to to samé
Nechtel bych si nijak popudit vas turisticky oddil, ale domnivam se, ze integrovany stahovak nemusi mit nutne za nasledek pruhlednost osy :) Ja mam teda integrovanej stahovak a neni videt ani dovnitr natoz skrz.