Zdar, prosím o radu chci si koupit tretry Specialized sport už jsem je zkoušel, ale velikost 42cejtím palec, 43 už jsou volnější Vytáhnou se nebo se ani nehnou? Díky za rady a info
Zdar, prosím o radu chci si koupit tretry Specialized sport už jsem je zkoušel, ale velikost 42cejtím palec, 43 už jsou volnější Vytáhnou se nebo se ani nehnou? Díky za rady a info
měl jsem stejnýho Dylena a zvolil jsem tu nejhorší variantu a koupil raději vetší,a teď toho lituju…
Stejnej problem. 43 maly, 44 volnejsi. Koupil jsem 44. Na zimu s tlustou ponozkou parada. V lete je musim vic dotahnout. V jizde to sice neomezuje ale dnes bych asi kouknul na jinou znacku. Ty tretry jsou super a ze nedelaji pulcisla je velka skoda. Na to ze se Spesly vytahnou bych urcite nespolehal.
Stejny jako DAF. Myslím, že jsou o velikost posunutý. Každopádně se ani nehnou a seděj jak pr… na hrnec.
43 a 44 jsou o půl čísla. Nic mezi nima není: http://www.bata.cz/page.php?…
Jak mi tedy vysvětlíš následující:EU-44/US-10/UK-9 Myslím, že podle velikostí už se nedá nakupovat, vše nutno vyzkoušet.
Jeste si k tomu pridej francouzske cislovani podle delky „stehu“ po 6,66 mm a mas dalsi hodnotu :)
Souhlas s tim cislovanim…
Asi jeste zalezi jaky chces jestli ty semisovy nebo kuzi. Me se 2 roky stary Comp nehli.
no já je mám taky-kožený.Vytáhnou se malilinkato-ale jen do šířky.Takže teď akorát stahuji více ty pásky.Obávám, se že pokud tě tam tlačí palec-tak tě bude tlačit stále.Pokud jsou ti ty větší moc velké tak se raději podívej po jiné značce-já vybíral mezi sidi Bullet a specialized sport.A ty sidi dělají i v půlkových číslech a údajně ty půlkový jsou i o něco širší než klasické.
moc bych nespoléhal na to, že se vytáhnou, pokud to nejsou nějaké nekvalitní papuče. Pokud Ti v těch větších nelítá noha a nevyzouvá se pata, tak bych bral ty. Mám s kupováním treter na těsno špatné, finančně náročné, zkušenosti.
tak to jsem měl štěstí, 43 mi sedí akorát. mám je rok a půl a nevytahují se. v létě s lehkou ponožkou lehoučce volnější a v zimě s teplou ponožkou taky OK… prostě máš asi blbou nohu:)
Specialized Comp se dělají po půl číslech-včera jsem je viděl v Rumburku a přitom mi jinde říkali, že se dělají jenom celá čísla. Mohli by teda i Sporty dělat po půlce. Zkus si to zjistit, ale nesmíš dát na první informaci, že nejsou.
Mám Compy a naprostá spokojenost. Nehly se teda ani o kousek. Takže pokud tě už teď tlačí, tak buď větší nebo jinej model.
mám kožený 42 a nevytáhly se ani o chlup. naštěstí jsem to nepotřeboval. seděj mi akorát.
Seš jak já. 42 sedí tak, že si musím ostříhat pořádně nehty na palci aby netlačili, 43 byly volný. Mám semišový sporty. Na dýlku neuhly ani o mm, na šířku trochu povolily, ale pořád se mi nedokrvuje pravá noha.
jestli si nedáváš panáka jen do jedný nohy..?
švagr má Specializedy a sedí mu jak přibitý, nevytáhly se ani o milimetr. Padly mu uplně přesně a je spokojenej. Takže pokud Ti nesedí, zkus raději jinou značku
no koukal jsem na jejich web fajn informace půlkové velikosti jsou dostupné jen u některých modelů…ale u kterých :o( No možná ty compy se dělají v půlce juknu na ně Je ta umělohmotná přezka přínos?
Taky mam kozeny 42ky. Sice jen od konce lonskyho leta, ale sdilim nazor, ze se nevytahnou. Patu maji vyztutenou nejakym plastem a spisku nejakou tvrdou gumu. Do dylky dle mne nepovoli…
Mam verzi Comp a od zacatku pouzivani se nevytahly.. a ani se doufam nevytahnou :)
máš je s přezkou?je to dobrý? když tak si připlatím 500,– a koupím ty compy pokud je dělaj v půlčíslech
mam jeste ty bez prezky… o tech s prezkou myslim uvazoval TinkTink, tak ho zkus nekde sehnat, treba ti pak rekne svoje postrehy..
No ja je uz hlavne pres tyden vozim :)
Jsem spokojenej…v porovnani s NW Fuel jsou ty tretry:
mam kozene,spokojenost -netlaci:)nemyslim ze by se nejak vytahly
mam taky ty sporty a nevytahnou se ani o kousek, leda snad trochu do sirky.. kazdopadne mi chvili trvalo, nez jsem si na ne zvykl – je tam ta tvarovana vlozka (BG), ale ted bych je nemenil